Julen er en fest for enhver af byens nisser.

Julen er en fest for enhver af byens nisser.

18. december 2019 Slået fra Af Redaktionen

Ligeledes er julen hjerternes fest. Det er den på flere måder. For der skal en masse ting til at komme i rigtig julestemning, og mange af disse ting er barmhjertige og omsorgsfulde. For det er netop det, som julen handler om. Særligt i december mærker vi, hvordan vi alle sammen, til dels ubemærket, rykker tættere sammen. Vi får alle sammen en ekstra portion overskud, som vi ellers ikke plejer at have. Denne portion bruger vi på, til stor glæde, at stryge ud over andre. Særligt dem vi har kær, og dem, som har det svært. For til juletid giver vi nemlig ikke bare vores kære og nærmeste kærlighed, men også dem, der normalt er i underskud af diverse ting.

Det er en smuk tid, og det er en tid, som der helt klart er værd at fejre med julestemningen i top.

En jul i aldrig glemmer

Ikke bare juleaften skal fejres. For selvom, at juleaften ligesom er kronet på værket og er det, som man har gået og varmet op til gennem hele december, så skal man også fejre inden da. Man kan fejre og glæde sig over den helt almindelige hverdag med for eksempel julepynt, og det kunne meget vel være i form af nisser. De søde nisser fra Maileg skaber julestemning i alle hjem, og så kan de ikke undgå af give selv den sureste nød et smil på læben. Og det at glæde andre er også en stor del af julen, og en meget vigtig del, som vi i den grad ikke må glemme.

For julestemning er nemlig noget af det smukkeste i verden, når den giver os et overskud af taknemmelighed, og vi begynder at række ud til enhver nisse i byen, også dem vi ikke kender, og samles om det at være til, og om julen i alt sin pragt.