KMS California

KMS California

19. februar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Går du meget op i dit hår, og hvordan det ser ud? Forsøger du at finde de bedste produkter til at holde dit hår så skindende og sundt som muligt? Det er ikke alle hårprodukter, der virker til alle slags hår. Måske kender du mærket KMS California – måske ikke? KMS California er en serie af hårprodukter til både pleje og styling. De første KMS produkter kom på markedet i 1976, og har derfor været på markedet i mange år. Siden da er dette brand vokset verden over, og er i dag også et kendt brand i Danmark. Så hvis ikke du har hørt om det, så kan du her se det store udvalg af produkter fra KMS California.

Produkter til ethvert behov

Serien fra KMS California indeholder både shampoo, conditioner og styling i mange former. HairPlay produkterne er en hvis del af serien, der er beregnet til styling, mens MoistRepair er til behandling af skadet og tørt hår.

Under HairPlay finder du blandt andet den lækre Sea Salt Spray, som er en saltvandsspray, der giver et flot ”strand-look” med en mat finish. Du kan bruge denne til at lave et ”pjusket” look. Du skal blot spraye dette i håndklædetørt hår og lade det lufttørre. Hvis du ønsker mere fylde i håret, kan du bruge en føntørrer.

Blandt MoistRepair produkterne finder du blandt andet en Cleansing Conditioner, som er en rensende og plejende balsam. Denne conditioner er med til at give fugt til stresset hår. Det er ikke nødvendigt at bruge shampoo, når du bruger dette produkt. Den indeholder nemlig ”Latic Acid”, som har en genopbyggende effekt på dit hår. Det er super nemt at bruge, og dit hår vil med garanti blive lige så lækkert, som du har forestillet dig.

Hvis du lider af knækkede eller spaltede spidser, så burde du prøve Anti-Breakage Spray, som er en plejende spray, der styrker dit hår, og samtidig gør det lettere at rede ud.

Bestsellerne fra KMS California er blandt andet tørvoksen Dry Wax, der er let og giver et mat look, den fugtgivende leave-in creme MoistRepair Revival Creme og den fugtgivende og genopbyggende MoistRepair Shampoo.