Køb en trekvartseng med elevation

Køb en trekvartseng med elevation

19. februar 2019 0 Af Redaktionen

Nogle gange må livet godt være lidt ekstra luksuriøst. Der kan tit gå hverdag i den for mange af os danskere, og vi kan glemme at forkæle os selv lidt engang i mellem. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en 140×200 elevationsseng?

Hvis du bor alene, er en seng i størrelsen 140×200 helt perfekt. Her er der god mulighed for at brede dig ordentlig ud i løbet af natten og fylde hele sengen, men der er også plads til en overnattende gæst, hvis dette behov skulle opstå. Og når du nu er i gang med at købe en seng med ekstra plads, hvorfor så ikke lægge lidt elevation oveni hatten og gør livet ekstra sødere for dig selv?

Fordelene ved en elevationsseng

Fordelene ved en elevationsseng er mange. Den største fordel er selvsagt, at du kan elevere sengen til lige præcis den position, du ønsker. Hvis du f.eks. har tv i dit soveværelse, og du godt kan lide at hygge med en god film eller serie om aftenen, kan du få stor glæde af, at du kan hæve hovedenden, så du ligger i en mere oprejst position, som kan gøre det nemmere at se tv’et. Det kan også være, hvis du bare godt kan lide at læse en god bog i sengen eller kan lide at sidde med din computer i sengen og arbejde.

Der er dog også andre lidt mere praktiske fordele ved muligheden for elevation. En elevationsseng er guld værd hvis du f.eks. døjer med uro i benene, som forstyrrer din nattesøvn. Det bedste middel på uro i benene er nemlig at få benene hævet, hvilket du kan med elevationsfunktionen. Dette kan også gøre gavn, hvis du døjer med ondt i ryggen. For ligger man med benene hævet, ændrer trykket på rygsøjlen sig, og man kan dermed bedre finde hvile.