Køb Hama perler til dit barn – Hama perler styrker nemlig dit barns koncentration!

Køb Hama perler til dit barn – Hama perler styrker nemlig dit barns koncentration!

20. september 2019 Slået fra Af Redaktionen

Du kan finde de flotteste Hama perler. Med Hama perler kan du nemlig stimulere dit barns øje-hånd, koordination og finmotorik, når dit barn finder en perle eller stift og sætter den på pladen.

Du kan finde Danmarks (måske) største udvalg af perler hos Rito.dk. find billige perler.

Hvilke skal jeg gå efter?

Hama perler og stifter findes i et hav af farver og giver en masse inspiration til utrolig fine farvesammensætninger og yderst flotte mønstre. Du kan også få Hama perler i forskellige størrelser, alt efter hvad dine børns aldre er. Hama midi er små perler, som er anbefalet til børn, der har en alder på 5 år og opefter. Hami maxi er lige en tak større og er anbefalet til børn fra 3 til 5 år.

Man skal være minimum 3 år for at bruge maxi perler, på grund af deres størrelse.

Perlerne kan leget og hygges med på mange forskellige måder. Du og dine børn kan sætte Hama perlerne på plader og herved lave forskellige motiver ud af dem. Derudover har dit barn også mulighed for at lave dets egne halskæder og armbånd ud af perlerne – dette gøres let og enkelt ved at sætte perlerne på en snor. Det er der mange børn, der synes er sjovt, da de kan gå rundt med smykker, de helt selv har været med til at lave.

Ligesom med Hama perler, er der også et stort udvalg af forskellige plader, så du kan vælge lige netop de plader som dit barn foretrækker! Her kan du finde forskellige motiver, der forestiller enten dyr, biler, bamser, bogstaver, flyvemaskiner, tal, prinsesser, cirkler og firkanter – med meget, meget mere. Her kan det være smart at have forskellige slags plader med forskellige motiver i hjemmet, så dit barn har noget at vælge imellem.