Kom i julestemning på arbejdspladsen

Kom i julestemning på arbejdspladsen

22. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Nu er det snart vinter, og folk går så smart og bliver klar til at gå i julestemning. Inden længe er Halloween slut, og de mange uhyggelige pyntegenstande og lanterner kan byttes ud med julepynt og julelys. Og før man ved af det, falder sneen og julegavestressen melder sig. Du kan hjælpe julehumøret godt på vej til din arbejdsplads. Læs mere om julehyggetips og forslag til julesjov på arbejdspladsen nedenfor.

Skab arbejdsglæde i juletiden

Det er ingen hemmelighed, at når vinteren melder sin ankomst, så bringer den ofte sygdom og mørkere dage med sig. Mange bliver vintermutte og nogle døjer også med højere stressniveauer. Men dette kan man afhjælpe med positive og sjove indslag på arbejdspladsen. Det kan være nogle helt små og basale ting, der kan have stor effekt på humøret, og på den måde kan I også på jeres arbejdsplads holde humøret højt. Noget så simpelt som julepynt i form af guirlander eller kravlenisser kan sagtens give smil på læben. I kan også pynte vinduerne til, og lade de forbipasserende nyde glæde af den flotte pynt.

Stjæl idéer fra skoletiden

Du har sikkert prøvet det i skolen. Klippeklistredag. De fleste husker det som værende karton og glimmer overalt, og et utal af guirlander og nissehuer klippet i det mest farverige papir. Og det er ingen dårlig idé til arbejdspladsen. Især møderummet kan ofte være forbundet med kedelige, langtrukne tider. Men hvis rummet i stedet er pyntet med nisser, guirlander og diverse julekreaturer, så kan selv den tværeste medarbejder holde hovedet højt, og slippe for den sure mine. Hvad enten i holder en hel klippeklistredag, eller bare bruger pauserne på at hygge om pynt, så bliver slutresultatet noget, som alle kan nyde. I kan også stjæle andre idéer fra folkeskolen. I kan f.eks. indføre nisseordning eller lave en pakkeleg, for at få et afbræk fra arbejdet og derved give arbejdspladsen et skud energi og positivitet.