Lav dine egne boligartikler

Lav dine egne boligartikler

20. juli 2019 Slået fra Af Redaktionen

Interesserer du dig for boligindretning? Og er du en kreativ person? Så kan du let lave dine egne boligartikler som gør din boligindretning hel personlig og unik. De sociale medier og internettet flyder over med ideer til DIY-projekter, du kan give dig i kast med. Herunder får du også nogle gode bud på boligartikler, du nemt selv kan lave.

Puder, tæpper og tekstiler

Du kan nemt selv sy et lækkert tæppe eller pude til boligen. Har du et par pyntepuder som trænger til nyt liv? Sy et pænt pudebetræk af et pænt stykke stof. Kan du lide at hækle eller strikke? Hækl eller strik den ene side af pudebetrækket og sy den sammen med et stykke stof. Det gør pudebetrækket helt unikt.

Vil du investere i en god symaskine? Kvalitets symaskiner giver det bedste resultat, uanset om du skal sy tøj eller pudebetræk. Prisen og funktionen kan variere meget ved symaskiner – se mere her og find symaskinen til dit behov.

Ombetræk dine stole med hjemmesyede betræk

Trænger dine stole eller stolehynder til nyt liv? Det kan give stolen et frisk pust at blive ombetrukket. Sy dine egne betræk på din symaskine. Fordelen ved at sy dine egne stolebetræk er, at du selv kan vælge at sy betrækket i dit yndlingsstof.

Har du problemer med at montere betrækket? Kontakt da en professionel møbelpolstrer som kan hjælpe dig med ompolstringen.

Nyt liv til gamle møbler

Har du nogle møbler stående som trænger til nyt liv? Start med at slibe møblet for at fjerne gammel maling. Giv næstefter møblet en omgang lak eller olie. Du kan også vælge at male møblet i en flot farve. Vælg en frisk farve som vil passe ind i din bolig.

Mange køber også gamle møbler på loppemarkeder og sætter møblet i stand. Det er nemlig med til at give en levende boligindretning og gør indretningen personlig og unik.