Lav en blog om børn og børnetøj

Lav en blog om børn og børnetøj

13. januar 2021 Slået fra Af Redaktionen

Har du selv børn? Er du måske pædagog og har meget med børn at gøre i din dagligdag? Eller kan du bare rigtig godt lide børn og ved du meget om børnetøj generelt?

Hvis du mangler en måde at udtrykke dig selv på, så kunne det være at du skal finde ud af en mulighed for at åbne en blog omkring børn og børnetøj.

Læs mere her om hvorfor det kunne være en god ide.

Del dine erfaringer

Vi mennesker har alle sammen brug for at udtrykke os til verdenen på. Og synes vi bare at det er rigtig rart, når vi har mulighed for at lære fra os og dele ud af vores erfaringer fra livet til andre.

Derudover det rigtig dejligt at have en blog, hvor man kan have sit eget domæne og helt selv bestemme, hvordan tingene er.

Når man bliver forælder eller på anden måde har med børn at gøre, så kan det ofte føles som om man ikke rigtig har så meget kontrol over noget længere. Lige pludselig har man en flok små væsener rundt omkring en, som hurtigt kommer til at bestemme rigtig mange ting.

Derfor kan en blog være en måde for dig at få lidt kontrol tilbage i dit liv på.

Tjen penge på at sælge børnetøj

Derudover kan du jo på din blog også begynde at sælge lidt børnetøj, hvilket kan give dig en god lille sidebeskæftigelse. Det kunne fx være ved at henvise til butikker der sælger børnetøj, hvorved du så kan tjene kommission. Det kunne fx være hos luxkidz.dk, som giver 10% i kommission for hvert salg du kan lave.

Når man får børn, så kommer der lige pludselig også en hel del udgifter. Alle udgifter vokser sig meget større og det er ikke lige frem nogen hemmelighed, at børn koster rigtig meget i drift.

Netop derfor kunne det være en god ide at begynde at sælge lidt godt og billigt børnetøj, så du kan begynde at tjene lidt ekstra og bedre kan tage dig af dine børn.