Lav et hjemmetræningsrum

Lav et hjemmetræningsrum

19. februar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Tiden er knap, og dette resulterer i, at du ikke får brugt dit medlemskab i det nærmeste fitnesscenter som ønsket. En helt andet situation kan være, at du ikke har lyst til at træne på maskiner samme med andre, men du hellere vil gøre det alene under dine egne præmisser.

Styrketræning – hvorfor?

Bevægelse er sundt, hvilket styrketræning også er. I dag er der en stigende tendens til, at mange folk sidder for meget ned, og måske er du en af dem. Ved at sidde for meget ned uden, at din krop er i bevægelse, medfører dette til en svækkelse af musklerne. Derfor er styrketræning godt for dig og dit helbred, da det kan være med til at mindske risikoen for fremtidige skader. I takt med, at du bliver ældre, betyder det bl.a. også, at din muskler bliver svagere. Det er derfor en god ide at vedligeholde dem med styrketræning i dit motionsrum. Du vil kunne mærke, at din krop føles yngre, og dit helbred bliver styrket, hvilket er noget, som enhver kan lide.

Et rum, mange øvelser

Du spørger måske dig selv: ”Et motionsrum, hvordan skal jeg finde plads til det?”. Hvis du har familie, kan du måske nikke genkendende til, at du har et roderum, som i realitet bliver brugt til opbevaring. I stedet for at bruge rummet til opbevaring, kan du tranformere det om til et motionsrum, som dig og din familie kan få glæde og gavn af. På den måde kræver det ikke, at I skal finde tid til at kunne tage ned i fitness, og I har rig mulighed for at træne, når børnene er puttet.

Tøm rummet for møbler, og køb en måtte til at lave maveøvelser på. Udover det kan du købe en motionscykel eller et løbebånd, som du kan bruge til at opvarme på. Tænk på, hvad du synes, at et motionsrum skal have – alt fra håndvægte til en pull up bar – Find stort udvalg af pull up bars til din hjemmetræning