Lej et lækkert og moderne konferencelokale i København

Lej et lækkert og moderne konferencelokale i København

3. januar 2019 0 Af Redaktionen

Når man skal holde konference, møde, seminar, reception, foredrag, kursus, eller lignende er det vigtigt at faciliteterne er i orden. Til konferencen skal mange mennesker ofte bruge internet, hvorfor det er vigtigt at man ikke oplever nogle irriterende og tidskrævende problemer med dette. De fleste takker desuden ja til et par kopper kaffe i løbet af dagen, hvorfor der skal være rigeligt kaffe på kanden. Indimellem, når det pågældende møde varer i mange timer eller næsten hele dagen, kan det også være rart at få serveret en omgang frokost, til at styrke sig på. Derudover et det vigtigt at der er ro omkring konferencelokalet, så alle kan høre hvad der bliver sagt, samt at lokalet er indrettet så alle, for eksempel, kan se oplægsholderens notater på storskærmen.

I Albertslund nær København kan du leje et konferencelokale til dit foredrag, kursus, konference, eller hvad du end har brug for et sådant lokale til. Her er der mange forskellige muligheder for at byde mødets eller kursets deltagere velkommen i flotte og moderne omgivelser, hvor der er sørget for Wi-Fi, kaffe, frokost, og hvad man ellers kunne tænke sig. Du kan læse mere om konferencelokaler i København hos adeoos.dk.

Der er flere forskellige muligheder for at leje et konferencelokale:

  • ”Det blå rum”. Dette lokale har plads til omkring 8-10 personer, har et stort bord man kan sidde omkring, samt har muligheder for blandt andet whiteboard og storskærm, sådan at I har de bedste faciliteter til, for eksempel, at holde møde.
  • ”Bestyrelseslokalet”. I dette rum er der plads til cirka 18-20 personer, og har ligeledes et stort bord man kan sidde omkring. Her er der også, blandt andet, to whiteboards og en 100” storskærm.
  • ”Konferencen”. Dette lokale har kapacitet til op til 150 mennesker, hvor der er opsat 150 stole på rækker, der vender mod storskærmene og to whiteboards.