Libbey krystalglas

16. september 2017 0 Af Redaktionen

Krystalglas er en yderst populær og elegant måde at indtage forskellige drikke på, hvilket både kan være med og uden alkohol. Det fordelagtige ved sådanne krystalglas er, at de også kan udgøre en form for pynt i glasskabet, barskabet, reolen eller lignende, når de ikke er i brug. Krystalglassene kan benyttes, hvis man en aften vil nyde et glas whisky, rom eller lignende, men de kan også bruges til eksempelvis saftevand, sodavand, vand og mange andre forskellige drikkevarer.

Mange forskellige typer og varianter af Libbey krystalglas

Libbey krystalglas fås i mange forskellige varianter og størrelser, og hvor meget mønster, der er på glassene, varierer fra glastype til glastype, hvorfor det er værd at overveje, om man ønsker at stort set hele glasset skal dækkes af mønstre, eller det skal være omtrent lige delt mellem mønsteret og glat overflade på glasset.

Derudover fås krystalglassene også i forskellige størrelser med forskellige rumfang, hvorfor det er vigtigt, at det man skal bruge glassene til stemmer overens størrelsen på det krystalglas, som man ender med at erhverve sig. Skal man eksempelvis benytte glassene til whisky, behøver glassene nødvendigvis ikke være specielt store. Ønsker man derimod at benytte glassene til drinks, kan det være en god idé at anskaffe sig et glas, hvis rumfang er af større karakter.

Krystalglas til enhver lejlighed

Der findes forskellige former og typer af krystalglas fra Libbey, hvorfor det er vigtigt, at man afstemmer sine ønsker med det krystalglas, man ønsker at købe. Libbey er også forhandlere af krystalglas i forskellige farver, hvilket vil sige, at du kan få et krystalglas, der er hvidt, sort, kobberfarvet eller sølv, såfremt du ønsker, at dit krystalglas er belagt med farver. Du kan naturligvis også få krystalglas fra Libbey, der er gennemsigtige, hvorfor det er vigtigt at overveje, om man ønsker transparente eller farvebelagte glas.

Barlife.dk udbyder en bred vifte af krystalglas fra Libbey

På Barlife.dk kan du anskaffe dig Libbey krystalglas i mange forskellige varianter og typer, hvorved du med al sandsynlighed vil være i stand til at finde netop den glastype, der stemmer overens med dine ønsker.