Loftisolering – mindre varmeregning og bedre indeklima

Loftisolering – mindre varmeregning og bedre indeklima

25. februar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Går du og drømmer om en mindre varmeregning samt et mere behageligt indeklima i dit hjem? Så er du kommet til det helt rette sted! Lige her kan du nemlig læse meget mere om loftisolering, som gør det muligt for dig at opnå begge dine drømme. Varme søger nemlig opad, og er din loftisolering derfor ikke tilstrækkeligt, vil varmen stige direkte op gennem taget og ud. Med andre ord kan du altså spare rigtig mange penge på din varmeregning, hvis du vælger at få foretaget en loftisolering, og du vil kunne mærke forskellen på dit indeklima med det samme. Lyder en loftisolering således som noget, du kunne være interesseret i? Så kan du lige her se loftisolerings priser.

Hvilken form for loftisolering skal jeg vælge?

Der findes to forskellige måde at foretage en loftisolering på, og den ene metode går ud på, at man blæser isoleringsgranulat ud over loftet. Dette skal gøres af et professionelt isoleringsfirma, men det er til gengæld en billig løsning på loftisolering, hvis du alligevel havde planer om, at lade en håndværker udføre din loftisolering for dig. Den anden metode går ud på, at man lægger et lag isoleringsmåtter eller isoleringsruller ud på loftet. Denne form for loftisolering kan du godt udføre selv, og vælger du at gøre dette, er dette den absolut billigste løsning. Ønsker du dog at få en håndværker til at udføre arbejdet for dig, er denne metode dyrere end indblæsning af isoleringsgranulat.

Trænger mit loft til en efterisolering?

Er du i tvivl om, om du bør få foretaget en loftisolering? Så kan du holde øje med nogle velkendte tegn, der ofte angiver, at dit loft ikke er isoleret tilstrækkeligt nok. Sådanne tegn er blandt andet usædvanligt kolde vintre og uudholdeligt varme somre i dit hjem. Derudover vil du også kunne se på din varmeregning, hvis dit loft er dårligt isoleret. Regningen vil nemlig være utroligt høj, idet varmen siver direkte op gennem taget, når det er koldt. På samme på trænger varmen fra solens stråler også direkte ned i dit hjem, når solen står højt på himlen om sommeren. Alt dette kan du dog komme til livs med en loftisolering, og du vil altså blive sparet for en lang række gener samt penge på din varmeregning.