Maksimer din iPhone-oplevelse med disse 5 gadgets

Maksimer din iPhone-oplevelse med disse 5 gadgets

16. april 2020 Slået fra Af Redaktionen

En iPhone er en fantastisk ting, og for så mange ejere gør den hverdagen lettere. Er du iPhone-ejer, er listen over ting du bruger den til sikkert lang og varieret. Men kan du måske få mere ud af den. Der er nemlig et stort marked for en lang række gadgets og tilbehør til iPhone, der alle kan gøre at du får det absolut maksimale ud af din iPhone. Hvad der følger, er en guide til fem sådanne gadgets.

Cover med bedre greb

Meget er sket siden den originale iPhone blev lanceret tilbage i 2007, og en ting der særlig adskiller de tidlige iPhones fra de nuværende, er størrelsen på skærmen. Vi kan i dag sagtens se film på farten, men den ekstra skærmstørrelse har også betydet, at iPhones i dag er sværere at håndtere i det daglige brug.

Hvis du er i en sådan situation, kan du med fordel kigge efter et cover med holder. Det kan være en ring eller andet, der slås ud og giver bedre greb om din iPhone. Dette gør den lettere at håndtere, særligt med en hånd og på farten. Holderen fungerer desuden typisk også som en kickstand så iPhonen kan stå op hvor end det skal være.

True-Wireless-høretelefoner

Få Apple-produkter har i de seneste par år ændret markedet så meget som Apples trådløse hovedtelefoner AirPods. Ideen om true wireless høretelefoner, høretelefoner uden nogen form for kabler mellem hverken telefonen eller de individuelle høretelefoner, er gået fra at være latterliggjort til at alle efterhånden laver dem.

Det er da heller ikke svært at se hvorfor. Trådløsheden giver total frihed, og Bluetooth giver typisk et bedre lydoutput end der var i de fleste telefoners lydudgang. I dag er der en række alternativer til AirPods, og disse kommer i alle mulige former og prisniveauer. Det er altså bare med at finde lige dem der passer dig.

Bluetooth-tastatur

iPhones er selvfølgelig mere end bare sjov og ballade, og man kan med fordel inkorporere dem i sine hverdagsgøremål. En gadget der kan hjælpe med dette, er et Bluetooth-tastatur. Bluetooth-tastaturet kobles op med telefonen, og man kan så skrive på det i sin foretrukne skrive-app. Dette kan gøre iPhonen til et udmærket laptop-alternativ – særligt hvis det primært drejer sig note-tagning.

Bilholder

Smartphones har i dag stort set overtaget GPS-markedet, og med ting som handsfree og stemmestyring, har det aldrig været lettere at bruge telefonen i bilen, på en sikker og ansvarlig måde. Hvis du dog vil have det maksimale ud af din iPhone i bilen, er det smart at overveje en bilholder til den.

Bilholdere kommer i en række varianter og prisklasser med de billigste liggende på så lidt som omkring 50 kroner. De installeres typisk ganske nemt på bilens ventilationsåbninger, og er, når den er monteret, lige til at smide sin iPhone i. Nogle modeller kan sågar kobles på bilens strøm og levere trådløs opladning, mens iPhonen sidder i.

Powerbank

Et tilbagevendende problem for de fleste smartphone-brugere er batterilevetid. Selvom Apple de seneste par år har haft mere fokus på batterier end tidligere, er det ikke helt til at komme udenom. Dette gælder særligt for ældre telefoner, hvis batteri har mistet noget af sin kraft. Her er der tale om en fuldstændig fin telefon, der dog har svært ved at klare sig en hel dag på en opladning.

Det er her en powerbank kan være hjælpsom. En powerbank er grundlæggende et ekstra batteri du kan have med på farten og oplade din iPhone med. Powerbanks kommer i en række varianter. Nogle giver kun en enkelt ekstra opladning, mens andre kan give flere. Så om du bare skal have et lille boost, eller flere så er der en powerbank for dig.