Mange valgmuligheder ved køb af foldedøre

Mange valgmuligheder ved køb af foldedøre

3. oktober 2017 0 Af Redaktionen

Der forefindes store sortimenter af foldedøre, hvor man kan finde mange forskellige varianter, der alle passer til forskellige idéer, behov og drømme. Hvis man har helt bestemte og konkrete idéer, kan man i blandt de mange valgmuligheder helt sikkert finde frem til dét, man søger efter – og har man ikke et fuldendt billede af, hvilken foldedør man leder efter, kan en professionel leverandør altid hjælpe. Kontakt til en troværdig leverandør bør være det første skridt på vejen til en ny foldedør – dette hjælper med indsnævring af idéerne samt en realitetsafstemning af, hvad der kan lade sig gøre til hvilken pris.

Ønsker man sig for eksempel en foldedør af træ, vil der være mange modeller, størrelser og træsorter, som er værd at overveje, da de alle er med til at påvirke det endelige prisniveau og brugeroplevelsen af den endeligt installerede foldedør.

Skærmbillede 2017-10-03 kl. 22.52.12

Spar svingområdet væk

En solid og forståelig fordel ved anskaffelsen af en ny foldedør er afskaffelsen af svingområdet. Svingområdet beskriver det område, som skal stå frit, for at en normal dør kan åbnes. Dette svingområde betyder altså et forbud mod indretning og møblering af et bestemt område. Foldedøren har den helt basale – men innovative – fordel, at den sparer svingområdet væk, da foldedøren folder sammen. Der skal altså ikke tages hensyn til dørens sving, hvilket medfører forbedrede muligheder for indretning af ens rum.

Foldedøre indvendigt og udvendigt

Det store sortiment af foldedøre muliggør, at man kan installere foldedøre, hvor man har lyst. Der er altså tale om muligheden af installation af foldedøre til udvendigt og indvendigt brug, hvilket muliggøres ved de forskellige varianter af foldedøre, der er på markedet. En indvendig foldedør bør for eksempel – for pengebesparelsens skyld – være uisoleret, da der ikke nødvendigvis er behov for ekstra isolering indendørs. Man bør dog investere penge i en isoleret version, hvis foldedøren skal adskille stuen fra terrassen for eksempel. Hvis man ønsker en højisoleret udgave, vil dette også være en rigtig fornuftig mulighed, som vil vise sig brugbar, når varmeregningen formindskes måned for måned.