Mangler du idéer til, hvad I skal lave til gensynsfesten? Læs med her

Mangler du idéer til, hvad I skal lave til gensynsfesten? Læs med her

10. oktober 2019 Slået fra Af Redaktionen

Gensynsfester… De kan være komplicerede. Det er mennesker, som du måske ikke har set i flere år, hvor i pludselig skal være sammen og tale om alt, hvad i har lavet i de år, hvor i ikke har set hinanden. Det er en rar oplevelse at se gamle ansigter igen, men der dukker også mange spørgsmål op. Hvad skal i lave? Hvor skal i være? Festen er en ting, men det kunne også være en god idé at lave noget inden. Skal i på restaurant? Vi giver dig nogle råd her.

1. Start ud med at spise sammen

Det ville være en god idé at starte med at spise sammen. Det er muligt at bikse noget sammen hjemme ved en af jer, men når i alligevel ikke ses så ofte, kan det være godt at spise ude. I kan få et glas vin til maden, og så har i allerede snakket sammen, inden festen – besøg restaurant i Herning her.

2. Lav små lege

En god måde at få snakket med alle på, er ved diverse lege, som i kan lege. Det kan være, at i skal gå rundt og stille hinanden spørgsmål eller tegn og gæt. Det er alt sammen noget, som i kan finde ud af i fælleskab. Men det er en måde at få alle rundt til alle på. Det er vel også meningen med en gensynsfest.

3. Tema

I kunne lave et tema til festen, så i alle dukkede op i tøj, der mindede om hinanden. Det fjerner også det pres med, at du skal vise dig fra den allerbedste side. Det kan være noget fjollet, så i alle ser fjollet ud sammen. Det er en fest, der er nemmere at tage til, end hvis du skal bekymre dig om at finde et helt nyt outfit.