Møder på en byggeplads

Møder på en byggeplads

15. december 2019 Slået fra Af Redaktionen

Når du skal holde møde med dine medarbejdere eller andre fagfolk, så kan der sommetider blive skabt en forvirring omkring, hvor disse møder skal finde sted. Møderne skal nemlig fremstå professionelle, struktureret og indenfor, hvor man har muligheden for at få varmen, hvis det er koldt udenfor – Lej en ny mandksbavogn ny byggepladsen med nem tilslutning.

Før mødet

Inden opstart at mødet, så sørg for, at du har styr på alle de ting, som I skal holde møde om. Det er en god ide, hvis du er forberedt. Ved at du er forberedt fremstår det mere professionelt, specielt hvis det er folk, som kommer udefra, som du skal have møde med. Sørg for at lægge en dagsorden, som du kan fortælle og lægge frem ved mødets start. På den måde viser du, at du har styr på og et overblik over, hvad der skal ske under dette møde.

Lav en kande kaffe til mødet, stil et par kopper frem, og alt efter hvilket tid på dagen, som mødet foregår, så find eventuelt ud af, om du skal sørge for noget spiseligt. Dette kan især være relevant, hvis mødet er længerevarende.

Byggepladsen

Mødet skal til og starte, og folk ankommer. Det betyder, at der skal være ordenligt rundt omkring på byggepladsen, hvis de skal vises rundt under mødet. Hvis du i forvejen ved, at I kommer til at skulle ind i nogle af mandskabsvogne, så sørg for, at der er ryddeligt. Uanset om du afholder møder på en byggeplads, skal der altid være en oversigt over, hvor du kan gå hen, hvis du leder efter en specifik ting. Oversigten er bl.a. overskuelig for folk, som ankommer til byggepladsen, da de bliver vejledt til der, hvor de skal tage hen. Sikkerheden på en byggeplads skal altid være i top for at undgå, at du og dine medarbejdere kan komme til skade.