Motion indendørs med et smil på læben

Motion indendørs med et smil på læben

27. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

Sommeren er så småt ved at lakke mod enden, og de overskyede dage fyldt med regn og blæst, kommer snigende ind. Derfor kan det være svært at opretholde motivationen for at snøre skoene og komme ud og løbe, eller hoppe op på cyklen og få den kolde regn i hovedet i en times tid. Det er dog ikke de to eneste måder at få motion.

Der er selvfølgelig fitnesscentret, men det er heller ikke alle der vil stå og kæmpe med vægtene dernede, flere timer hver uge. Derfor vil vi her komme med lidt forslag til nogle forskellige måder at få motion henover efteråret og vinteren, i dejlige varme og tørre omgivelser indenfor.

Indendørs holdsport

Det kan være svært at motivere sig selv til at få den motion, man egentlig gerne vil have, hvis man ikke har nogen til at hjælpe med at hive sig selv op engang imellem. Derfor kan holdsport være den helt perfekte vej til at holde motivationen højt, og samtidig måske skabe en masse nye gode relationer. Derudover så får man pulsen højt op, samtidig med man får et stort smil på læberne.

Der findes mange forskellige typer af holdsport, som måske kan være interessant for dig –
Alt sammen indendørs:

  • Indendørs fodbold

  • Basketball

  • Håndbold

  • Mange flere

En ny spændende sport

Herhjemme i Danmark er der de seneste år kommet en ny sport, som mange steder både findes indendørs og ude. Det er en nyere tilgang til en klassisk sport. Vi mener her Padel tennis. I langt de fleste større byer omkring, er der begyndt at blive bygge baner, og tilbudt muligheden for at komme og prøve kræfter med padel tennis. Det er som man kender tennis, men med den nye padel ketcher. En af de største udbydere at udstyr hertil er Padelshoppen.dk, som er stedet hvis du vil have det bedste udstyr. Det er en sport der garanteret vil få pulsen helt op og ringe, og samtidig give et stort smil på læberne hos dig og dine venner.