Nåle, der stikker i den rigtige retning

6. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

En af de mest forunderlige behandlinger er akupunktur. Det undrer mange, at nåle kan behandle så mange ting, som akupunkturen hævder at gøre. Men alligevel er brugen af akupunktur fordoblet fra 80’erne til 2010, og det er der mange gode grunde til. Akupunktur kan hjælpe mod alt fra eksem til oppustethed. Noget af det vildeste, som akupunktur kan behandle mod, er øjenlidelser. Det lyder ubehageligt, men det er det ikke. Øjenakupunktur er effektivt og slet ikke så slemt, som det lyder. Nålene kommer nemlig ikke i øjnene, men sættes i stedet for andre steder på kroppen som tæerne og øjenbrynene. Hvis døjer med synsproblemer, bør du lede efter akupunktur, som gør en forskel. Forskellen er i hvert fald at finde. Det 11 ud af 19 patienter vidne om, da de har oplevet positive effekter på deres syn, efter de var til akupunkturbehandling.

Et personligt forløb

Inden du løber skrigende væk, fordi akupunktur bruger nåle, så tag og kontakt klinikken. Det kan tage toppen af din skræk og skepsis omkring behandlingen. Herefter tager du så til konsultation, hvor du får et behandlingsforløb, som passer til lige netop dig. Du får første behandling kort herefter, og så er du i gang. Du vil sikkert opleve, at det ikke var, som du havde frygtet. Du vil også have fornyet mod på næste behandling. Der er ikke noget tidspunkt i behandlingen, hvor du føler dig uvidende. Din behandler sørger for, at du hele tiden er med på, hvad der skal ske. Der vil også blive taget højde for den eventuelle medicin, du tager.

Danske Akupunktører sikrer dansk kvalitet

Den bedste måde at sikre, at din behandler ved, hvad han eller hun har gang i, er at de er med i Danske Akupunktører. Så ved du, at din behandler har styr på nåleføringen, fordi han eller hun opfylder de uddannelseskrav, der er i Danske Akupunktører.