Når succesen tager fart

Når succesen tager fart

25. januar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Tillykke med din succes. Det forholder sig nemlig sådan, at hvis du er noget så langt, at du er begyndt at kigge på disse ting, så er du rigtig succesfuld. For ja, du er nemlig kommet til intet mindre end en introduktion til, hvad et kontorhotel er. Måske har din succes været længe, og derfor har du måske allerede været på kontor før. Måske er det første gang. Én ting er sikkert, man søger ofte kontorhotel af samme grund. Man har måske udviklet et produkt eller hvad end det nu må være. Det har gået rigtig godt, og på et tidspunkt kunne du ikke stå alene med projektet. Men én medarbejder eller én ansat var ikke nok med din vækst, der kun gik én vej- og det var op! Derfor er du kommet hertil. Og det var en god ide.

Fordi du er i dag ikke bare tilbudt et nyt kontorhotel, du er også tilbudt ikke bare et, men flere erhvervslejemål i Aalborg.

A for Aalborg

Hvis du nogensinde har dyrket ungdomshåndbold på et højt niveau, har du måske stiftet bekendskab med fænomenet AA-rækken. A er ofte et bogstav, der er defineret med det, som vi kalder en kognitiv metafor. Når noget er kognitivt, har det noget med hjernen at gøre, og når det er en kognitiv metafor, vil det sige et ord, som hjernen automatisk forbinder med noget godt. Så AA er ikke bare godt, det er det bedste.

Præcis på samme måde forholder det sig med Aalborg. Aalborg har op til flere gange bevist sit værd, og det kan ses på alle måder for Aalborg. Ikke nok med, at byen vokser, så er der også en befolkningstilvækst. Denne befolkningstilvækst har gjort underværker for det erhvervsliv, som Aalborg har. Aalborg er allerede langt, men du kan stadig nå at hoppe med på vognen mod (endnu mere) succes.