Ny sæson betyder nye kollektioner

Ny sæson betyder nye kollektioner

29. november 2018 0 Af Redaktionen

Sommeren er efterhånden ved at være bag os, og selvom den har været lang og exceptionel varm i år, er det alligevel dejligt, at vi bevæger os mod en tid, hvor der er plads til lune bukser og bløde sweatere.

Når årstiderne skifter, er det også lig med nye kollektioner, og i år har det danske brand Nümph overgået sig selv med deres efterårskollektion. Den er perfekt til den modebevidste kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud, og som ved, hvad der skal til for at fuldende ens personlige stil.

Deres must-haves dette efterår er elegante og anvendelige kombineret med et lidt råt og unikt udtryk, som tiltaler de fleste kvinder. Ved dette mærke kan man shoppe alt lige fra smarte sokker til at have på under vinterstøvlerne, elegante skjorter og bluser til lune jakker, der kan holde en varm i den kolde tid, så der er virkelig mulighed for at købe alt til efterårsgarderoben.

Nümph tilbyder alle de vigtige must-haves dette efterår, og er man på udkig efter unikt og smart tøj, skal man helt sikkert vende opmærksomheden mod det danske brand.

Nümphs designs emmer af kvalitet, og der er ingen tvivl om, at designerne bag det anerkendte brand ser mod de store modehuse, når de nye kollektioner skal laves.  De trends og tendenser der har været at se på catwalksene, kan nemlig tydeligt ses i tøjets elegante detaljer.

Ud over at være garanteret tøj, der kan få enhver kvinde til at skille sig ud, er man også garanteret tøj af en upåklagelig kvalitet, der aldrig svigter, og med deres fantastiske designs og unikke mønstre kan man sammensætte et fedt look, der altid udstråler selvsikkerhed uanset anledningen.

Det gode ved Nümphs efterårs must-haves er, at de kan bruges når som helst og hvor som helst. Alle items er nemme at op- eller nedtone, uanset om de lækre designs skal bæres på kontoret, på en shopping-tur eller til fest.