Øg sikkerheden i din bolig med trådløse røgalarmer

Øg sikkerheden i din bolig med trådløse røgalarmer

6. maj 2019 Slået fra Af Redaktionen

Røgalarmer redder liv, og der er kun gode grunde til at investere i en røgalarm til sin lejlighed, bolig eller arbejdsplads. Du øger din egen og dine medmennesker sikkerhed, ved at have en røgalarm i rummet – du vil med sikkerhed vide, hvis der pludselig opstår en brand, og du skal dermed aldrig gå og bekymre dig. Bor du i en lejlighed eller bolig, som har mere end ét plan, anbefales det at installere en række trådløse røgalarmer. Med en trådløs røgalarm undgår du at bøvle med ledninger og tilkobling – de sættes nemlig nemt og hurtigt op i alle rum. Der er mange virksomheder der producerer trådløse røgalarmer, men specielt Origo er et anerkendt brand. Samtlige af Origos trådløse røgalarmer er udviklet i allerhøjeste kvalitet. Dette betyder bland andet, at de er lavet af slidstærke og modstandsdygtige materialer, der garanterer en lang holdbarhed og høj ydeevne. Origos trådløse røgalarmer er derudover også udviklet efter den førende og mest avanceret teknologi, som ses på markedet i dag. Røgalarmerne har altså en lang række teknologiske egenskaber og funktioner, som fx indbyggede temperaturcensorer, lokaliseringsfunktion, test- og pause-funktioner, høj sensitivitet, præcision og stabilitet, signal ved lav batterispænding og ikke mindst trådløs seriekobling.

 

Serieforbundet trådløs røgalarm

Skal sikkerheden være helt i top, er det en god idé at købe serieforbundne trådløse røgalarmer. Dette betyder, at hvis blot en enkelt af røgalarmerne i dit hus går i gang, så går alle røgalarmerne i dit hus i gang. Dermed skal du aldrig frygte at være i en del af huset, hvor røgalarmen kan være svær at høre – du kan blot sætte en trådløs røgalarm op i hvert rum. Nogle af Origos trådløse røgalarmer gør det endda muligt at sammenkoble helt op til 30 alarmer ad gangen. Herudover kan radiosignalerne altså nå meget langt – også på tværs af vægge og lofter. Alarmerne er designet i et stilrent design, der er diskrete og kompakte, så de ikke forstyrrer indretningen af din bolig på nogen vis.

Skal sikkerheden i din bolig være i top, og ønsker du at opsætningen skal være nem og hurtig? Så kan du godt overveje at anskaffe dig en trådløs røgalarm fra Origo. Hvis du ønsker, at købe de trådløse røgalarmer, kan du her finde et stort udvalg af Origos trådløse røgalarmer.