Olivia Brasserie er en fransk restaurant i Odense

Olivia Brasserie er en fransk restaurant i Odense

21. januar 2019 0 Af Redaktionen

Mangler du en restaurant i Odense, hvor der er plads til hygge og masser af mad, der kan nydes både inde og ude? Olivia Brasserie er en restaurant i Odense, hvor du kan nyde lækker fransk gastronomi i særklasse. Du får en fornemmelse af dansk hygge, når du sætter dig i de uformelle omgivelser, som kan rumme alle slags selskaber.

Meget kan man sige om franskmænd og fransk gastronomi, men hos Olivia Brasserie er der ingen fine fornemmelser, hvilket gør, at de straks føler dig velkommen på den dejlige restaurant, som er centralt beliggende i Odense midtby.

Kaffe, middag eller større selskab – det finder du plads til her

Olivia Brasserie er en restaurant, som kan rumme alskens muligheder. Du kan nyde deres lækre hjemmelavede kager med en god kop kaffe eller du kan spise lækre fransk mad til middag. Skal der holdes større selskaber, så er de en af de restauranter i Odense, som kan klare det hele. De har holdt alt fra barnedøb til firmaarrangementer.

Du vil kunne få nogle af dine bedste madoplevelser hos dem, hvilket du også kommer til at huske i lang tid fremover. Da de efterlader en smagsoplevelse udover det sædvanlige – og det gør de hver gang.

Hvis du skal vælge en restaurant i Odense at gå på, så skal du tage forbi Olivia Brasseri, da du aldrig vil gå skuffet derfra. Og det er uanset om du har fået brunch, frokost, eftermiddagskage eller middag.