Opgrader dit køkken, og få mest ud af din madlavning

20. juni 2023 0 Af Redaktionen

Hvis du har en lille forkærlighed for madlavning, eller bare godt kan lide at spise god mad, men simpelthen ikke har de rigtige redskaber. Eller er dit køkken bare gammelt og trænger til en fornyelse. Så læs med her. Hvor vi har fundet 3 gode investeringer så du igen kan lave fantastisk mad.

 

Ny ovn gør det hurtigere og nemmere

 

Hvis du har en gammel ovn, og bøvler med at lave steg, og andet kød i ovnen, så vil vi stærkt anbefale en frisk ny ovn. Bosch series 8 indbygningsovn, er en ovn der kan hjælpe med dette, med smarte nye funktioner. Du får både touch display og indbygget kogebog, der kan hjælpe dig med temperaturen i stege. Og hvis du er til den mere tekniske side, har den Homeconnect, der betyder at du kan styre ovnen og holde øje med din mad fra din telefon.

 

Ovnen kan findes i Elgiganten både i butik og på deres hjemmeside, så hvis en ovn er hvad du mangler i dit køkken for at blive den ultimative hjemmekok, så har du nu muligheden for en opgradering.

 

Induktion er vejen frem

 

Du har helt sikkert hørt om induktionskomfur før, og hvis ikke du har, så er det et komfur der ved hjælp af magnetisme opvarmer pander og gryder endnu hurtigere end et almindeligt komfur, men også er bedre til at regulere varmen.

 

Hvis du ikke er med på bølgen endnu, kan vi varmt anbefale at opgradere til et induktionskomfur, da det kan tage din madlavning til et helt nyt niveau. Vi har fundet denne meget fine Miele induktionskogeplade du kan finde hos Elgiganten.

 

Med et induktionskomfur opvarmer dine pander langt hurtigere, og varmen er nemmere at regulere, da kogepladen hurtigere bliver afkølet end en standard gaskogeplade. Det eneste minus er at ens gryder og pander skal være magnetiske for at kunne fungere på en induktionsplade, men bare rolig, vi har også fundet de mest populære pander på markedet så du er dækket ind.

 

Brug Hexclad som Gordon Ramsay

 

Hexclad er det seneste nye inden for madlavning, og med god grund. Deres pander og gryder kan bruges på induktionskogeplader, og er non-stick. Det betyder at du kan lave perfekte bøffer uden de brænder fast på panden, og at rengøringen er nemmere når du har lavet mad. Og når en af verdens mest kendte kokke, Gordon Ramsay, bruger det derhjemme, må der være noget om snakken. Hexclad kan findes på deres egen hjemme side Hexclad.com, hvor de ofte kører tilbud på pakker med flere forskellige pander og gryder.

 

Hjælp til finansiering

 

Og hvis du står og tænker, at du godt vil have opgraderet dit køkken og din madlavning, men det måske kniber med økonomien. Så har vi fundet en løsning! Hos GOLoan kan du sammenligne flere forskellige lånetilbud og finde det der passer bedst til dine behov, eller det billigste. Så hvis du skal have opgraderet dit køkken, så lån 30.000 kr. hos GOLoan, og realiser dine køkkendrømme.