Overrask en af dine kære

Overrask en af dine kære

29. september 2019 Slået fra Af Redaktionen

Hvis du er i humør til at overraske en af dine kære, er der flere måder, du kan gøre det på. Det afhænger meget af, hvem det er, du gerne vil overraske. Vil du gerne forkæle din mor? Eller vil du gerne have en god oplevelse med din ven?

Overrask din mor

Hvis du gerne vil overraske din mor, kan du f.eks. planlægge en eftermiddag med massage og ansigtsbehandling. I kan enten gøre det sammen, eller du kan sende hende alene afsted på en selvforkælelsesdag. Hun vil helt sikkert blive glad uanset hvad. Hun får mulighed for bare at læne sig tilbage og blive forkælet.

Overrask din ven

Har du lyst til at overraske din ven eller veninde med noget, kan du finde på noget sjovt, I kan opleve sammen. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. I kunne f.eks. tage ind og se en god komediefilm i biografen efterfulgt af noget god mad. I kan også altid holde jeres egen filmaften derhjemme. Så bestemmer I helt selv, hvad der skal på skærmen.

Overrask din kæreste

Savner du nogle oplevelser med din kæreste, kan du overraske ham/hende med en weekend på hotel. Her får I mulighed for bare at koble af og blive forkælet. I skal hverken tænke på arbejde, opvask eller madlavning. I skal bare nyde hinandens selskab en hel weekend. Se mere her.

Overrask din storebror

Hvis du gerne vil overraske en af dine søskende, så find på et eller andet fedt at lave sammen. Noget hvor I kan grine eller konkurrere på en eller anden måde. Hvis du gerne vil overraske din storebror, kunne du invitere ham med ud og køre i gokart. Du kunne også invitere alle dine søskende med ud og spille badminton, så I kan konkurrere imod hinanden og få noget sjovt ud af det.