Pimp dit outfit med Sofie Schnoors uimodståelige kimonos

Pimp dit outfit med Sofie Schnoors uimodståelige kimonos

22. december 2018 0 Af Redaktionen

Gode gamle kendinge som aldrig slår fejl, er en sikker vinder i ethvert klædeskab. Sofie Schnoor kan stolt lade sig placere i denne kategori, for siden deres spæde start i 2001, har de vokset sig større og større, og er nu blevet et af de bedst etablerede modebrands i Danmark. Deres designs er personlige, moderne og fuld af fede detaljer som passer til både hverdag og fest. Den perfekte kombination.

Sofie Schnoor står blandt andet bag flagrende kimonos, som i den grad er med til at opgradere et simpelt outfit, der trænger til farver og prints. De skønne kimonos fuldender garderoben, og kan redde enhver tøjkrise med deres mange anvendelsesmuligheder. Sofie Schnoor elsker nemlig når items kan styles på forskellige måder, og det kan lige præcis en kimono. Og hvad er bedre end et stykke tøj som kan bruges til hvad som helst, uanset hvilken personlig stil du har?

Sofie Schnoor kimonos i alverdens designs

Den danske webshop Leiberg.dk er forhandlere af Sofie Schnoors stilsikre kollektioner, og det betyder selvfølgelig også, at der er kimonos at finde i blandt. Lange, korte og med eller uden bindebælte. Intet er overladt til tilfældighederne, og klikker du en kimono fra Sofie Schnoor i indkøbskurven, vil du ikke blive skuffet når du pakker den ud. Kvaliteten er høj, og deres kimonos er fremstillet i det blødeste materiale, som perfekt smyger sig om kroppen. Leiberg.dk er stedet at finde kimonoen der får dig og dit klædeskab til at smile.