Planlæg et godt arrangement for dine ansatte

Planlæg et godt arrangement for dine ansatte

1. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

Ligegyldigt hvor spændende ens arbejde er, så kan man nok ikke komme uden om, at der er dage, hvor man bare ikke føler sig særligt motiveret. Det er en helt naturlig del af at være på arbejdsmarkedet, men det ville selvfølgelig være rarest, hvis de umotiverede dage kunne reduceres til et minimum. Her kan du som chef eller virksomhedsejer være til stor hjælp for dine ansatte ved at planlægge nogle arrangementer, der foregår uden for jobbets vante rammer. Et sjovt event for dine kollegaer kan være lige det, der skal til for at finde arbejdsglæden igen.

Vær ikke bange for en udfordring

Det er selvfølgelig vigtigt, at du får planlagt et arrangement, som alle bliver glade for, men du skal heller ikke være bange for at udfordre medarbejderne lidt. Der er mange andre muligheder end at tage til foredrag og lignende. Bueskydning nær Roskilde er for eksempel en god mulighed, hvis dit firma ligger i området, og du og dine medarbejdere er klar på at prøve noget helt anderledes. Der er noget ret fantastisk over at se en pil suse afsted, mens man beder for et pletskud, og hvis du er interesseret, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at tage til bueskydning roskilde.

Sådan gør du

Det kræver selvfølgelig lidt overblik at få planlagt et godt arrangement, særligt hvis I er mange, der skal afsted. Der er dog ingen, der siger, at du skal stå for det helt alene, for I kan sagtens hjælpe hinanden i firmaet. Du kan jo høre, om der er nogle, der har lyst til at være med i planlægningen, og så kan I sammen forberede arrangementet. Flere udbydere tilbyder heldigvis også pakkeløsninger, hvor du og kollegaerne for eksempel kan komme ud og skyde med bue i et par timer og bagefter få noget dejligt at spise sammen.