Polyuretanskum er dit nye yndlingsmateriale

Polyuretanskum er dit nye yndlingsmateriale

6. januar 2019 0 Af Redaktionen

Polyuretanskum er et skummateriale, som bliver til en form for hård plast. Det kan støbes og formes, som du har lyst til. Det giver dig frihed til at forme lige det, du har behov for i din produktion. Du kan ydermere lakere det i alle tænkelige farver. Så behøver du ikke længere tænke over, hvad der kan lade sig gøre.

Hvis du tænker polyuretanskum er et let materiale, så har du delvis ret. Det kan nemlig støbes i forskellige rumvægt – så skal det være lette eller tunge emner, kan det støbes fra 100 g til 50 kg. Derudover kan det virke varmeisolerende og være mere akustisk dæmpende end træ. Der er mange brugsmuligheder for polyuretanskum.

Hvad bruger man polyuretanskum til?

Grundet den store alsidighed, der er ved polyuretanskum, kan det benyttes til mange områder. Det bliver blandt andet anvendt i kabinetter i den elektroniske industri- og sundhedssektor. Det bruges også til kar og dæksler i maskiner, samt fjeder elementer og støddæmpere. Tagunderstrygning er også et område, hvor polyuretanskum kan anvendes. Nogle bruger det sågar til møbler – hvilket fungerer ret godt.

Har du et sted, hvor du tænker, at det alsidige produkt kan gøre gavn, kan du tage fat i Tinby. De gør sig inden for polyuretanskum og er rigtig gode til at komme med forslag til dens anvendelses muligheder og måden, man skal udnytte det robuste materiale. Muligheder er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser for områder, der kan gavnes af polyuretanskum.