Porte og døre gør forskellen

Porte og døre gør forskellen

24. september 2019 Slået fra Af Redaktionen

Ordet omkostningsreduktion vægtes højt i dansk industri i disse dage. Moderne tider med fokus på effektivitet og optimering betyder, at hvert enkelt lille område og led i produktionen kontrolleres og undersøges for forbedringsmuligheder.

For producerende virksomheder er der faktisk mange omkostninger at spare på døre, porte og dockinger. De rette løsninger betyder, at fragtmænd får lettere adgang, temperaturen ikke falder eller stiger uhensigtsmæssigt, at sikkerheden øges og meget mere.

Her følger en række bud på port- og dørløsninger, der kan give værdi til din produktionsvirksomhed.

Hoveddøren: Jeres hoveddør fører ikke bare kunder og samarbejdspartnere inden for. Den værner samtidig mod klima og uønskede gæster.

Med den rette hoveddør kan I reducere energitab og hurtig låse af, hvis der kommer uønskede personer til domicilet. Samtidig kan dørlæsningen forhindre træk, der som bekendt kan føre til snue og forkølelse, hvilket medfører flere sygedage hos personalet.

Skydedøre: Fra lageret og ud til andre rum. Det er praktisk at have skydedøre, som reducerer den støj, der kan komme fra produktionsomgivelserne. Det giver arbejdsro til f.eks. omkringliggende kontorer eller kantinen m.m.

Porte: En simpel foldeport kan være med til at gøre adgangen lettere til virksomhedens områder. Med en moderne foldeport sat op til overvågningsudstyr, kan I let lukke op for de personer, der skal ind – og ikke mindst holde de personer ude, der intet har at gøre på jeres grund.

Læssebroer: Hvorfor ikke gøre det let og ikke mindst sikkert at etablere bro imellem rampen og lastbilens trailer? En moderne læssebro gør det tilkoblingen stabil og opfatter det selv, hvis der er ved at ske ulykker, som f.eks. når personer bevæger sig i hæve- og sænkeområdet.

Dette er blot få eksempler på de mange tilgange, der er til en moderne virksomhed, samt de forhold, der ideelt set bør tages særligt hensyn til.

Vælg en leverandør, der tilbyder det hele

Skal I til at investere i nye døre, porte og dockingstationer, er det værd at tænke i samme totalleverandør, så I altid har samme firma til at foretage udskiftninger, opdateringer, service og vedligeholdelse. Det gør det lettere at have effektive til- og afgange, der er sikre og funktionelle i forhold til det område, den skal virke i.