Rejs på luksusrejse i Afrika

Rejs på luksusrejse i Afrika

13. juni 2018 0 Af Redaktionen

Var dit umiddelbare syn på en tur til Afrika lig med, at du ikke kom i bad i flere uger, og at du skulle sove i et utæt telt på et ultra-tyndt liggeunderlag, hvor der også vil komme slanger og kryb ind, så har du et helt forkert billede. Der findes i dag både luksushoteller og luksustelte, hvor kryb ikke kommer ind, og hvad der er gode sovefaciliteter. Desuden skal du nok komme i bad jævnligt. For de mindre primitive risikerer de derfor ikke at skule gå glip af vilde dyr i deres rigtige omgivelser og en ubeskrivelig flot natur i Afrika.

 

Få en skræddersyet tur til dine behov

Afrika byder på alle oplevelser. Du kan få tilrettelagt din tur, lige som du ønsker. Det er klart, at safari er en af de store årsager til, at man rejser til Afrika. Det er da også en helt unik oplevelse, som man ikke finder andre steder i verden – udover zoologisk have, men der er omgivelserne kunstigt opstillet. Det er de ikke i Afrika. Det er de vilde dyrs hjemland. Og selvom man ikke er primitiv, er det ikke ensbetydende med, at man ikke vil opleve dyr i deres naturlige omgivelser. Der er en fascinerende oplevelse for de fleste.

 

Samtidig kan du også besøge nogle af verdens bedste kridhvide strande og med azurblåt hav. Desuden kan du få komme på luksushoteller og ligge ved en pool med udsigten til løver og zebraer. Få spa-ophold, gourmet mad og en swimmingpool, mens dyrene er omkring dig. Du kan besøge nogle af de flotteste camps og lodges, hvor der også er vinkældre. Ren nydelse. Få mere information om luksusrejser til Afrika her.

 

Oplev dyrene fra luften

Ønsker du en ekstra god udsigt og ønsker ikke at bestige et bjerg for at få den. Så kan du også komme på helikoptertur eller i en luftballon og nyde synet af savannen, bjerge, dyr og skovområder. Det anbefales at tage sådan en tur ved solopgang, så du kan opleve den ikoniske solopgang udover savannen med en ildrød himmel, mens dyrene suser i solens skær.

 

Du vil føle, at du flyver ud i et uendeligt univers, hvor det æstetiske syn aldrig ender. Du kan også opleve det smukke vandfald Victoriavandfald på turen, som helt sikkert er et besøg værd.

 

Ellers kan du også komme på en togtur i Sydafrika, hvor du kan nyde lækker mad og vin, mens du ser dyr og natur storme forbi dig. Det er næsten som at være med i en film, så du skal nok nive dig i armen en ekstra gang for at mærke, at det er virkelighed.