Sådan alarmsikrer du din virksomhed

Sådan alarmsikrer du din virksomhed

21. november 2018 0 Af Redaktionen

Det er ikke kun private boliger, der er i risiko for at blive udsat for indbrud. Mange virksomheder oplever også besøg fra de ubudne gæster, der her kan finde på at tage alt fra kontanter, produkter, udstyr til interiør osv. Særligt i juletiden, hvor der til tider kan være helt tomt på arbejdspladsen, har mange virksomhedsejere dårlige nerver.

Ønsker du, at din virksomhed får optimal beskyttelse, bør du investere i et ordenligt og specialiseret alarmsystem. Herunder kan du finde nogle nyttige informationer om alarmsystemer, der kan give dig og din virksomhed den største grad af sikkerhed.

Stil høje krav til dig og din virksomheds sikkerhed

Der findes mange forskellige alarmsystemer, der alle kan noget forskelligt. I private boliger er det ofte nok med de mere standardiserede modeller, men både større og mindre virksomheder bør sikres med mere specialiserede alarmsystemer, der vil sikre den højeste professionelle tyverisikring.

De specialiserede alarmsystemer findes i forskelle modeller og kan både være med zoneinddeling, videokameraer, temperaturregistreringer og/eller fjernbetjening. Mange virksomheder vælger også at få tilknyttet et vagtservice, som vil sikre endnu bedre sikkerhed. Stiller du høje krav til din virksomheds alarmsystem og generelle sikkerhed, vil risikoen for fuldbyrdede indbrud minimeres betydeligt.

Et nemt og sikkert alarmsystem

Et specialiseret alarmsystem kan sikre dig og din virksomheds sikkerhed – men kun hvis du og dine medarbejdere forstår, hvordan man bruger og betjener det. Der skal jo helst ikke bruges mange timer på at få sat sig ind i tingene. En NOX alarm har en brugerflade, der er nem at bruge, og som derfor hurtigt bliver en del af arbejdsdagen. Samtidig er dette alarmsystem den bedste løsning til dig, der netop stiller de højeste krav til sikkerhedsniveauet i din virksomhed. Med en sådan løsning får du både et avanceret system og et system, der er nemt at bruge.