Sådan arrangerer du den perfekte firmafest

Sådan arrangerer du den perfekte firmafest

2. juni 2018 0 Af Redaktionen

Igennem et år kan der være flere firmafester, der skal arrangeres. Det kan være I holder sommerfest, julefrokost eller kommer på firma ophold? Ved at lave fællesarrangementer i firmaet bliver hele virksomheden rystet bedre sammen, hvilket kan give et bedre arbejdsmiljø. Det er derfor en god idé at have minimum én fest om året.

3 tips til forberedelse af firmafesterne

Der er meget at se til, når der skal planlægges fester. Derfor kan det være en rigtig god at have et festudvalg som sørger for de praktiske ting.

  1. Punkt et er helt klart planlægning. Først og fremmest skal I finde ud af, hvor mange fester I vil holde i løbet af året. Herefter kan I begynde at planlægge festerne én efter én.
    Hvad er det for en fest I skal holde? Hvor skal den holdes? Hvornår skal den holdes? Det er en god idé at lufte datoen i god tid, så er der flere, der har mulighed for at deltage.
  2. Hvis I har god humor og kan lide at lave lidt sjov med hinanden, så kan et tema være en rigtig god idé. Det kan være Hawaii, pirater, 80’er fest, Hollywood? Der findes et hav af muligheder. Kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan finde på.
  3. Maden er helt essentiel for en god aften. Mange taler om maden flere dage, uger, måneder og år efter. Hvis maden ikke er god, så vil det helt sikkert blive påtalt mange gange. Sørg derfor for at finde et godt sted, så er det bedre at spare andre steder. Derudover skal I selvfølgelig også finde ud af, hvilke drikkevarer I vil have til festen. Her starter mange med velkomstdrinks og ellers øl, vand og vin.

Lokation for den næste fest

På Djursland nærmere Ebeltoft ligger der flere gode lokationer for jeres næste firmafest. Her ligger bl.a. Restaurant Sublim, hvor der er mulighed for at holde fest og overnatte. En lokation der hurtigt kan blive booket, fordi restauranten ligger lige ned til vandet.

Ebeltoft er en af de mest populære byer på Djursland, hvor der er mange lækre restauranter med mulighed for at holde et brag af en fest. Hvis I vælger at tage en overnatning, er der også gode muligheder for en god gåtur i Mols bjerge.