Sådan bliver du klar til sommerferien

Sådan bliver du klar til sommerferien

19. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Har du booket årets sommerferie, og går du bare og venter på at komme afsted? Inden afgang er der lige nogle praktiske ting, der skal klares, før du er helt klar til at tage afsted. Vi kommer her med en tjekliste til dig, der gerne vil være dækket helt ind og klar til at tage på ferie, så du ikke står og mangler noget i lufthavnen, eller når du er ankommet til dit ferieparadis. Der er nemlig nogle praktiske ting, der kan være rare at få styr på i god tid inden afgang.

 

Opgrader din garderobe

Først og fremmest byder hver sommer på nye trends og ny mode, og hvorfor ikke selv være med? Det er altid godt at være på forkant med sommertøjet, og derfor bør du allerede nu kigge efter dine nye sommerfavoritter hos forskellige brands. Køb noget, der både er klassisk, men som også er unikt, så du skiller dig ud fra de andre. Soft Rebels er et tøjmærke, der designer flot modetøj, og vi er sikre på, at de har nogle flotte styles til din sommerferie. Gå efter en simpel sommerkjole, en let skjorte og et par shorts, så du er godt dækket ind til både morgen, middag og aften.

 

Styr på underholdningen?

Når du skal på ferie, så har du endelig tid til at lave andet end at tjekke mails og bekymre dig over morgendagens madpakker. Derfor er det godt at være dækket ind, når det gælder feriens underholdning. Du skal finde ud af, hvad du gerne vil fordrive tiden med, og hvad der får dig til at slappe af. Mange vælger at læse en god bog på ferien, mens andre er blevet store tilhængere af podcasts, som de kan ligge og lytte til ved poolen. Når du finder ud af, hvad du gerne vil bruge tiden på, så skal du sørge for at være dækket godt ind, hvis det ikke er muligt at bruge internettet på dit feriested. Vil du lytte til podcast, så bør du downloade alle episoder, så du altid har dem lige ved hånden.

 

Solcreme

En sidste ting, som du skal sørge for at klare hjemmefra, er indkøb af solcreme til ferien. Selvom det virker som en lille opgave, så er der mange, der glemmer at få styr på dette inden afgang. Det kan være svært at få fingrene i solcreme i udlandet, og somme tider er det også langt dyrere end herhjemme, så derfor bør du dække dig ind hjemmefra.