Sådan får du din konference stablet på benene

Sådan får du din konference stablet på benene

1. december 2018 0 Af Redaktionen

Konferencer er vigtige for virksomheder, da de kan hjælpe med at udvikle virksomheden positivt. Konferencer kan have mange forskellige formål, så inden man gør noget som helst andet, skal man vide hvad formålet er. Man kan bruge en konference til at vise sit nye produkt frem, dele viden med andre virksomheder, lede efter nye ansatte eller lede efter andre interessenter. Men for at nogle af disse mål kan blive realiseret, bliver man nødt til at gøre et ordentligt stykke arbejde. Det er muligt at kunne stille det hele på benene selv, men hvis man vil garanteres et godt event så det sikrest at hyre et eventbureau som dette.

Vælg lokation

Næst efter selve indholdet, er rammerne det vigtigste element til en god konference. Hvis ens kontorbygning er pæn, stor og godt indrettet, kan den sagtens benyttes. Konferencer må dog også gerne have en wow-effekt, så det er måske ikke altid nok med en kedelig kontorbygning. Flere steder er det muligt at leje sig inde på hoteller, hvor det er muligt at afholde møder og oplæg. Her må der gerne være smukke omgivelser såvel som et smukt interiør, da det er omgivelserne som hjælper med at danne gæsternes førstehåndsindtryk.

Opstil en relevant målgruppe

Der kommer ikke på magisk vis deltagere til konferencen, så man bliver nødt til at udsende invitationer og opstille en kampagne. Til en sådan konference er man kun interesseret i de deltagere som kan skabe værdig for eventet og ens virksomhed. Man skal derfor opstille en relevant målgruppe som invitationen bliver sendt ud til, og kampagnen bliver designet ud fra. For at kunne deltage, skal gæsterne tilmelde sig, så ens virksomhed kan planlægge ud fra antallet af deltagere.

Inkluder ikke-faglig underholdning

Selvom der nok er en grund til at samtlige deltagere er kommet, så kan det være hårdt at skulle være fagligt aktiv i 1 – 2 dage i streg. For at skabe en bedre stemning og energi, er det derfor en god idé at sørge for ikke-faglig underholdning og aktiviteter. Her kan der være tale om en professionel entertainer indenfor sang eller komik.

Servér god mad og forfriskninger

Som nævnt herover så kan en konference vare ved i mange timer flere dage i træk, og så kan maden meget hurtigt ødelægge oplevelsen. Hvis man blot får nogle kedelige sandwiches eller lignende, så er der ikke meget ved det. Mad og drikke skal selvfølgelig være gratis, og så skal det være af god kvalitet.