Sådan får du mere tid til alt det sjove

Sådan får du mere tid til alt det sjove

25. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Tid er en knap ressource for de fleste, og vi ville alle ønske, at vi havde mere af den. Heldigvis kan vi ved hjælp af de rigtige værktøjer få mere tid til alt det sjove i hverdagen. Læs med her, og få 3 bud på hvordan du får mere tid til alt det sjove.

  1. Få overstået alt det praktiske
    Alt det, som vi ikke gider at bruge lang tid på, skal overstås så hurtigt som muligt. De kedelige dagligdagsting som rengøring, transport og indkøb skal gøres så effektivt eller sjovt som muligt. Vælg f.eks. de bedste husholdningsprodukter, køb ind på nettet og få det leveret, eller slå to fluer med et smæk når du transporterer dig. Dagligdagsindkøb på nettet vil spare dig for meget tid og fristelser, og du kan bruge transporttiden til at få motion eller høre en lydbog.
  2. Lær at sig ‘pyt’
    Nogle gange går det bare galt i hverdagen. Man får ikke lige ordnet alle de praktiske ting, man skulle, gjort rent eller vasket tøj. Det er der ikke så meget at gøre ved, og det sker for alle fra tid til anden. Hvis man gerne vil have tid til alt det sjove, er det vigtigt, at man kan finde ud af at sige ‘pyt’ til alt det kedelige, som man ikke når.
  3. Sæt struktur på hverdagen
    Hvis man gerne vil bruge mindre tid på alt det kedelige, er et godt trick at sætte struktur på hverdagen.Køb ind til en hel uge af gangen, i stedet for at gøre det flere gange om ugen. Brug 20-30 minutter om dagen på at holde rodet og skidtet nede. Mindre kan også gøre en stor forskel. Så hober det sig ikke op, og dermed er opgaverne altid overkommelige. Ligesåvel som du kan købe ind til mange dage, kan du også lave mad til mange dage. Sørg for altid at have en backup-ret i fryseren til de travle dage.