Sådan planlægger du en konference for virksomhedens medarbejdere

Sådan planlægger du en konference for virksomhedens medarbejdere

5. maj 2019 Slået fra Af Redaktionen

En gang i mellem holder virksomheder konferencer, hvor formålet oftest er at give deltagerne et fagligt udbytte, de kan bruge i deres arbejdsliv. En konference kan tage alt mellem en time og flere dage, men det kan være svært at planlægge en konference, hvis det er første gang, man skal gøre det. Derfor får du her tips til, hvordan du planlægger en konference, dine medarbejdere sent vil glemme.

Vælg de rette lokaler

Når du skal holde en konference, er det vigtigt, at lokalerne indbyder til læring og deltagelse. Derfor er det en god idé først at fremmest at finde ud af, hvor og hvornår konferencen skal holdes og hvem og hvor mange der skal deltage i den. Der findes konferencecentre i hele Danmark, men det er en god idé at vælge et, hvor dine medarbejdere nemt kan komme frem og tilbage. Derfor er det ofte en god idé at booke et lokale, der er tæt på virksomheden. Book dit konferencecenter her, hvis du vil have mulighed for at finde et center, der er tæt på din virksomhed.

Planlæg konferencen grundigt

Inden konferencen skal afholdes, er det vigtigt, at der udføres en grundig planlægning af alt det, der skal ske på selve dagen. Det er sjældent nok at tænke over, hvad der skal ske. I stedet skal der udføres en detaljeret og grundig plan over alt fra pauser til oplæg, velkomsten og afslutningen.  På den måde kan I nemlig udfylde tiden bedst muligt, mens i også tager højde for spisning, gåture og andre aktiviteter, der fremmer indlæringen. Rigtig mange mennesker har prøvet at tæske sig igennem et langt møde med pauser, der ikke hjælp. For at undgå dette, er planlægning det bedste værktøj. Jo bedre, en konference er planlagt, jo bedre udbytte får deltagerne oftest, da planlægningen tager højde for alt det, der er nemt at glemme på selve dagen.