Sabbatår som backpacker

27. august 2019 0 Af Redaktionen

Vil du opleve den ultimative følelse af frihed? Så brug dit sabbatår som backpacker og rejs verden rundt! Backpacking vil sige at rejse ud i verden med en rygsæk. Du får luft under vingerne og en masse nye oplevelser. Du vil se steder, du ikke kunne forestille dig fandtes og møde nye mennesker og anderledes kulturer. En backpackerrejse vil gøre dig klogere på både verden og dig selv og uden tvivl sætte livet i Danmark i perspektiv.

Tag med på en af Adventuredk’s backpackerrejser, hvor du sammen med andre unge rejser ud og oplever verden. I vil få nogle fantastiske oplevelser sammen, der bliver til minder for livet. I rejser i en gruppe på 18-20 mennesker, som undervejs vil føles som din familie. I skal dele alle de fede oplevelser på turen med hinanden, og I vil allerede efter kort tid blive tætte og føle, at I har kendt hinanden længe!

Vi har backpackerrejser, der varer alt fra et par uger til flere måneder, så der er noget for enhver smag. Uanset om dine rejsedrømme handler om bungeejumping fra en bro i New Zealand eller at arbejde frivilligt med børn i Afrika, har vi garanteret en rejse, som kan passe til det! Du kan selv vælge, hvor meget af dit sabbatår du vil bruge på at backpacke. Nogle vælger at bruge det første halve år på at arbejde for at spare sammen til rejsen. Der er ingen facitliste, og du kan planlægge dit backpackereventyr i sabbatåret, lige som du har lyst!

En backpackerrejse vil være med til at modne dig som person og gøre dig klogere på, hvad du skal, når sabbatåret er slut. Du vil opleve at blive udfordret og rykke dine grænser undervejs på rejsen. Når du kommer hjem, vi du have kufferten fyldt af nye erfaringer og oplevelser, som du kan tage med dig videre!