Sådan behandler du stål

Sådan behandler du stål

10. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

Stål er uden tvivl et at den moderne tidsalders bedste opdagelser. Det bliver nemlig i høj grad brugt til at favne alle de nye og moderne maskiner, vi i dag har til rådighed. Læs mere her og bliv klogere på stål, og hvordan det skal behandles.

Stålens funktion

Definitivt er stålet legering af jern med andre grundstoffer. Det, der gør jern specielt, er dets høje træstyrke – og den lave pris. Disse fordele har bidraget til, at vi i Danmark har enormt meget stål rundt omkring i landet.

Pladebearbejdning

Hvis du ønsker at forme en bestemt maskine, er det vigtigt, at du ved, hvordan man behandler sit stål. Din pladebearbejdning er nemlig altafgørende for din maskines succes.

Mekoprint er et pålideligt og kompetent firma, der tilbyder stålbearbejdning af høj kvalitet. Du kan blandt andet få:

  • Laserskæring i metal. Udskæring af emner fra pladen. Mest velegnet til industrier

  • Stansning af metal. Stansning er en effektiv behandling, der fungerer i både høj og lav volumen. Høj volumen vil automatisere processen, mens en lav volume vil sætte gang ide manuelle processer.

  • Kantbukning. Denne behandling foregår i tæt samarbejde med Mekoprint, der kan bukke dit stål efter dit ønske.

  • Afgratning.

  • Overfladebehandling. Denne behandling er særdeles velegnet til husejere. I et hus eller i en bolig e der nemlig typisk en helt masse overflader, der skal gøres rent.

Mekoprint har mange års erfaring bag sig, hvilket resulterer i et lille firma, der både er fleksibelt, hurtigt og præcist – præcis som det moderne menneske vil have.

Flotte designs med stål

Med stål kan du komme langt – selv indenfor modeverdenen. For mens stål stadig er stigende i popularitet i henhold til maskiner, er det også populært blandt designs. Du kan nemlig få både bladholdere, opslagstavler og alt muligt andet.