Sådan får du en mere aktiv hverdag tilbage igen

Sådan får du en mere aktiv hverdag tilbage igen

10. december 2019 Slået fra Af Redaktionen

Husker du de tider, hvor du var helt vildt træt, når du kom hjem, fordi du havde været nede i fitnesscenteret? Husker du, hvor god en følelse, som du havde, efter du havde trænet? Det gør du sikkert. Efter ikke at have trænet eller været i gang med fysisk hårdt arbejde længe, kan det være utroligt svært at starte op igen. Det er svært at tage sig sammen til rent faktisk at træne, og det er svært for kroppen pludselig at komme i gang igen. Men det er kun godt og sundt for din krop at komme i gang igen. Det er bare ikke altid helt nemt. Men hvordan kommer du så i gang igen?

Få mere aktivitet ind i hverdagen

Hvis du ikke har tid til at tage ned og træne, kan du lave små ændringer i hverdagen. Tag trapperne i stedet for elevatoren kan være en idé. En anden, er at tage cyklen ned til byen eller gå i stedet for at hoppe på offentlig transport. Det sætter din krop i gang.

Derudover er det godt at bibeholde interesser, der gør, at du kommer ud og alligevel bevæger kroppen. Det kan være, at du elsker at jage, men du har ikke haft så meget tid til det, eller du har manglet det rigtige udstyr. På hunters point kan du finde masser af forskelligt udstyr til, når du skal ud at jage. Der er tøj, og du kan finde det hele derinde.

Start op med en ven

At gå i gang med at træne er lidt nemmere, hvis man har en god ven, der kan motivere en. Hvis i begge skal i gang med at træne, kan i holde hinanden op på, at nu skal i altså ned i fitnesscenteret, selvom ingen af jer rigtigt har lyst til det.