Sådan får du en søndag der er fyldt med afslapning

Sådan får du en søndag der er fyldt med afslapning

9. oktober 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det kan selvfølgelig være, at det ikke er altid, at vi har tid til at bruge en hel dag på at slappe af, men i weekenden skal der gerne være plads til at komme helt ned i gear. En arbejdsuge kan være meget hård, og så er der altid en masse ting, der skal ordnes, når weekenden kommer. Der er sikkert noget vasketøj, og så skal der gøres rent i hjemmet. Men når du så endelig kommer til den søndag, hvor du ingenting skal, så er det også på sin plads, at du virkelig får slappet af. Vi kan give dig nogle råd til, hvad du kan lave, når du endelig har tid til afslapning.

Hudpleje

Det kan være alletiders at pleje din hud. Når vi kommer ind i vintermånderen, og temperaturen falder, kan vores hud også reagere på dette. Den kan blive mere tør, og den har brug for fugt. Det kan være, at du vil kunne bruge ansigtsmasker til at give dig det sidste kick, som din hud har brug for. Du kan lægge ansigtsmasken på og tage et langt karbad imens. Hvis du absolut ingenting skal, kan du blot ligge og nyde det i det varme vand. Det er også godt for din hud at blive blødt helt op.

Du kan supplere det med en bodyscrub, og så bliver din hud dejlig blød. Det er en perfekt måde at fejre, at du blot skal slappe af.

Serie

Efter dit lange blad, kan du finde en serie, som du bare kan binge hele dagen. Det kan være gossip girls eller en anden serie, som du elsker at se, og som du aldrig får nok af. Du kan blot lade den køre i baggrunden også selvom, at du går i gang med andre ting. Det skal blot være afslappende.

Neglelak

Mens serien kører i baggrunden, kan du supplere den hyggelige stemning med en ny neglelak. Du kommer til at få det så godt med dig selv, når mandag kommer igen, og du har en flot hud og smukke negle. Derudover er det så godt med selvforkælelse, når hverdagen kan være for travl til det ellers.

Hvis du ikke kan overskue selv at lægge neglelak, kan det være, at du skal lave en aftale hos en negledame. Det kan være på den første mandag i ugen, så du kan nyde dine flotte negle resten af ugen.

Chokolade og slik

Det kan også være super lækkert at have nogle snacks, som du kan gå og spise lidt af i løbet af dagen. Du kan også forkæle dig selv endnu mere og bestille noget take-away, som du længe har haft lyst til. Det kan være sushi? Eller måske bare en pizza. Du slipper for at lave aftensmad, og du kan bare blive i dit nattøj hele dagen. Det kan selvfølgelig være, at det også er selvforkælelse for dig at lave en god middag til dig selv. Men hvis du ikke har overskud, kan du bestille udefra.