Sådan får du råd til at rejse

Sådan får du råd til at rejse

3. april 2020 Slået fra Af Redaktionen

Hvis du ligesom så mange andre holder meget af at rejse, ville du måske ønske, at du kunne gøre det meget oftere. Der kan være flere grunde til ikke at have mulighed for at rejse, men blandt andet kan det koste mange penge. Hvis du gerne vil have råd til at rejse, kan du få nogle tips til det her.

Motivér dig selv

Når du skal spare sammen til at rejse, er du nødt til at motivere dig selv på en eller anden måde. Hvis du f.eks. går ind på Travelmarket, så kan du finde en rejse, der svarer nogenlunde til din næste drømmerejse. På den måde kan du få en fornemmelse af, hvor mange penge du faktisk har brug for. Når du gør det mere konkret for dig selv, vil det også virke mere motiverende og på den måde vil du automatisk blive bedre til at spare sammen.

Skær ned på ligegyldige poster

Når du gerne vil have råd til at rejse, må du prioritere dine penge. Mange har i virkeligheden råd til at rejse, men de bruger bare pengene på noget andet. Hvis du skærer nogle ting fra i din hverdag, vil du pludselig få råd til at rejse. Hvis du har en tendens til ofte at bestille take-away, kan du f.eks. starte der. Det er som regel langt billigere at lave din mad selv.

Brug en indkøbsliste når du handler

Vi kender alle det med, at der ryger en masse spontane varer ned i kurven, når vi er ude at handle. Det er nemt at lade sig lokke, men det er også den slags, som løber op i sidste ende. Derfor kan du skrive en indkøbsliste til dig selv med de ting, som du mangler og fortælle dig selv, at du SKAL følge den liste. Pengene kan du i stedet bruge på at spare op.