Sådan gør du din garderobe sommerklar

Sådan gør du din garderobe sommerklar

28. april 2020 Slået fra Af Redaktionen

Nu hvor vejret begynder at blive bedre, kan vi så småt begynde at glæde os til sommer. Hvis du ikke kan vente til sommer, kan du bruge tiden på at gøre din garderobe sommerklar. Det er altid rart med en oprydning og organisering i sit skab. Men hvor skal du lige starte henne?

Gennemgå alt dit tøj

Når du skal gøre din garderobe sommerklar, kan du starte med at gennemgå alt dit tøj. Hvis du sorterer det i forskellige bunker, kan du få dig et bedre overblik. Hvis du har noget tøj, som du aldrig bruger, er der f.eks. ingen grund til, at det fylder i dit skab. Det kan være, at det ikke passer dig, at du ikke føler dig tilpas i det, eller at det bare ikke længere er din stil. Du kan ligeledes frasortere alt det vintertøj, som du ikke kommer til at bruge hele sommeren. Hvis du pakker det væk, har du bedre plads til alt dit sommertøj.

Det tøj som du ikke længere bruger, kan du enten sælge videre, give væk til venner og familie eller donere til velgørenhed.

Du kan gøre det helt samme med dine sko. Hvis du er dårlig til at få ryddet ud, har du måske alle mulige gamle sko liggende, som du faktisk slet ikke bruger. Der er ingen grund til, at de ligger og fylder.

Frisk din garderobe op med nyt sommertøj

Når først du har lavet en grundig oprydning, er der højst sandsynlig plads til noget nyt og lækkert. Nu kan du bedre få et overblik over, hvad du faktisk mangler, og hvad der ville være rart at have. Så nu er det bare ud på en shoppetur, hvor du kan shoppe både tøj og sko. Du kan f.eks. shoppe disse lækre Tommy Hilfiger Sko, hvis du mangler et par sommersko.