Sådan gør du for at holde skadedyr væk fra dit hjem

Sådan gør du for at holde skadedyr væk fra dit hjem

25. maj 2020 Slået fra Af Redaktionen

Skadedyr er den slags dyr, som ingen ønsker at få besøg af. Faktisk er de færreste skadedyr reelt skadelige, men de går under navnet, fordi ingen netop ønsker dem i deres hjem. Du kan aldrig være helt sikker på at undgå en form for skadedyr hjemme hos dig, men du kan sagtens gøre forskellige ting for at forsøge at holde dem på afstand.

Er skaden allerede sket?

Hvis du allerede har opdaget nogle skadedyr i dit hjem, skal du reagere på det hurtigst muligt. Skadedyr kan hurtigt sprede sig eller udvikle sig, så det er med at handle hurtigt. Du kan finde forskellige tips og tricks til, hvordan du slipper af med dine skadedyr, men i virkeligheden er den letteste og mest effektive løsning nok at kontakte en skadedyrsbekæmper med det samme.

Brug Green Drain til at holde dyrene væk

Hvis du gerne vil investere i noget, der kan være med til at holde skadedyrene væk, kan du få installeret Green Drain på dit badeværelse. Det er et system i dit afløb, der gør, at vand og skidt sagtens kan løbe frit igennem dine rør, men samtidig bliver der blokeret for skadedyr. Derudover holder Green Drain også f.eks. lugtgener og gasser væk.

Opbevar dine madvarer bedre

Noget af det der tiltrækker skadedyr, er f.eks. madrester eller andre ting de kan spise. Hvis du har et skabt fuld af mel, havregryn m.m., er det en god idé at tage det hele i nogle lufttætte beholdere, så ingen dyr kan komme derned. Hvis det hele står i poser, er det ikke helt tæt og derfor tiltrækker det dyrene.

Hvis du spiser udenfor om sommeren, så sørg også altid for, at der ikke bliver efterladt madrester nogle steder, da det også tiltrækker dyrene med det samme.