Sådan kan du gøre motion til en del af din hverdag

Sådan kan du gøre motion til en del af din hverdag

27. juni 2020 Slået fra Af Redaktionen

Mange mennesker har et ønske om at motionere mere, men samtidig har mange svært ved at finde tiden til det. I virkeligheden har de fleste mennesker tid til at motionere i deres hverdag, for det handler bare om at gøre det til en naturlig del af sine rutiner. Her kan du få inspiration til, hvordan du kan gøre motion til en del af din hverdag.

Vælg cyklen fremfor bilen

Det bliver hurtigt en vanesag at tage bilen alle vegne, når du har den til rådighed. Men hvis du gerne vil have mere motion ind i din hverdag, kan du i stedet hoppe på cyklen så snart, du har chancen. Hvis du bare skal ned til købmanden og købe en liter mælk, er det ikke nødvendigt at tage bilen. Eller hvis du skal følge dine børn i skole, kan både du og dine børn hoppe på cyklen i stedet for at tage bilen sammen. Hos Velomio.com kan du finde forskellige cykler, hvis ikke du allerede har en. De sælger bl.a. mountainbikes.

Gå ture sammen med din familie

Hvis du bor sammen med din familie, er de en stor del af din hverdag. Derfor vil det på mange måder være rigtig passende, hvis de er med til at dyrke motion. På den måde bliver det til et fælles projekt i familien, hvor I kan motivere hinanden til at komme afsted. Hvis du og din familie vil starte let ud, kan du tage dem med ud på nogle gåture et par gange om ugen. Det er f.eks. rigtig rart at gøre lige efter jeres aftensmad. I stedet for at sætte jer ind til fjernsynet, kan I gå en tur i stedet. Når I bevæger jer og motionerer, kan det give jer mere energi og øget overskud i hverdagen.