Sådan kan du øge sikkerheden på arbejdspladsen

Sådan kan du øge sikkerheden på arbejdspladsen

10. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

Mange virksomheder indeholder rigtig meget værdi i form af maskiner og produkter, og især hvis virksomhedens lager ligger sammen med resten af arbejdspladsen, er virksomhedens fysiske værdi altså presset ind på ét område, hvilket betyder, at indbrud er et endnu større problem. Derfor skal sikkerheden på en sådan arbejdsplads være i tops, især hvis I arbejder meget med teknologi og IT, da disse ofte er ting, der tiltrækker indbrudstyve, fordi de i de fleste tilfælde har en højere materiel værdi end andre genstande.

Sikkerhedskameraer

Når det kommer til sikkerhed, er det et must at have kameraer på arbejdspladsen. Kameraerne giver jer mulighed for at identificere indbrudstyve, skulle uheldet være ude, men ved bare at have sikkerhedskameraer afskrækker du faktisk i nogle tilfælde tyvene, da de er mindre tilbøjelige til at begå indbrud, hvis de ved, at der er kameraer sat op på området.

Alarmer

En anden sikkerhedsforanstaltning I helt klart også bør have på arbejdspladsen, er alarmer – og helst alarmer der er programmeret på en sådan måde, at de kontakter politiet ved aktivering, så politiet kan være på området så hurtigt som muligt. Dog er det så også vigtigt, at alle virksomhedens medarbejdere er med på, at disse alarmer er på arbejdspladsen, så der ikke er nogen, der ved en fejl kommer til at aktivere alarmen og dermed tilkalde politiet.

Adgangskort til medarbejdere

En måde hvorpå I kan sikre, at det kun er medarbejdere, der kan komme ind på arbejdspladsen efter lukketid, og at det kun er medarbejdere, der kan slå førnævnte alarmer fra, er hvis I har adgangskort på arbejdspladsen. Det vil sige et kort, der skal scannes for at komme ind. Sådanne kort kræver en kortprinter, men det er faktisk slet ikke så dyrt, som det lyder, og et kort kan printes til under 2 kroner – det kan du læse meget mere om på idonline.dk.