Sådan kan du tjene lidt flere penge ved siden af jobbet eller studiet

Sådan kan du tjene lidt flere penge ved siden af jobbet eller studiet

21. december 2021 0 Af Redaktionen

Hvad enten du er studerende eller i arbejde, kan det være, at du ikke ville have noget imod at have lidt flere penge mellem hænderne om måneden. Det kan faktisk endda være, at det er noget, som du ville foretrække. I denne artikel kan du få nogle gode fifs til, hvad du kan gøre for at tjene lidt flere penge ved siden af din SU eller dit arbejde.

Sælg ud af dit guld

Hvis du har noget i guld, som du ikke bruger, så har du måske heller ikke tænkt på, at det kan være noget værd for andre? Men det kan det, og der findes faktisk steder, hvor man kan sælge sit guld og få en retfærdig pris for det. Er du f.eks. studerende i Aarhus, så sælg guld aarhus for at tjene lidt flere penge til at have det sjovt for.

Andet i hjemmet, du kan sælge ud af?

Det kan også være, at du har andre ting i dit hjem, som du ikke bruger, og hvor du faktisk hellere ville have nogle penge i stedet for. Det kan f.eks. være, at du har møbler, du ikke længere kan lide, eller det kan være, at du har noget tøj, du ikke får brugt længere, eller som ikke passer i størrelsen længere. Der kan være masser af ting i hjemmet, som andre ville få glæde af og give penge for. Det er bare med at komme i gang med at kigge.

Du kan begynde at investere i aktier

Der er også flere, der er begyndt at bruge noget af deres fritid på at sætte sig ind i aktier og forstå det. Det kan være, at det også er noget, der kunne fange din interesse. Det er klart, at det kan være farligt, og du skal aldrig bruge flere penge, end du kan tåle at miste. Men hvis du bliver god til aktier, så kan det være en fantastisk måde at tjene nogle flere penge på.

Hvad skal du gøre?

Det kan være, at du kan bruge nogen af ovenstående fifs til at komme i gang med at tjene lidt penge ved siden af den indkomst, du har i forvejen. Det skader i hvert fald ikke noget at give det et forsøg. Det er altid træls, hvis man skal kæmpe med økonomien og med at få betalt sine regninger. Derfor kan det være lækkert med lidt ekstra penge.