Sådan passer du bedre på din bil

27. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

For mange af os, er vores bil noget af det mest uundværlige i vores hverdag. Der er så mange situationer, hvor vi ikke kan undvære den. Derfor er det også vigtigt, at vi passer godt på den, så den holder så længe som muligt. Her kommer et par ting, du kan huske på, hvis du ønsker at passe bedre på din bil.

Kør pænt

Har du en tendens til at køre stærkt og måske lidt vildt, så kør langsommere, hvis du vil have din bil til at holde længere. Det slider unødvendigt på din bil, hvis du tit kører lidt voldsomt.

Plej både det indre og det ydre

Når det handler om at passe bedre på din bil, handler det ikke kun om bilens indre. Det handler lige så meget om at holde den pæn og ren. Det nytter alt sammen, og det kræver ikke særlig meget.

Vær opmærksom

Lyt til din bil. Lyder noget, som det ikke burde? Ser noget helt anderledes ud og virker helt forkert? Eller er du i tvivl om, om din bil fejler noget? Så få det tjekket. Du kender det. Du har bemærket, at noget er begyndt at sige underligt, men du trækker den lige en uge med at få det tjekket, og så en uge mere og så en uge mere… Jo længere du trækker den desto værre ender skaden med at blive. Hvis du vil have din bil til at holde længere, så få den tjekket med jævne mellemrum og træk den ikke for længe, hvis du opdager noget usædvanligt.

Er skadet sket?

Er skadet sket? Du har måske fået en bule i siden? Eller er dit sidespejl blevet skadet? Når skadet først er sket, så kontakt dit lokale skadecenter for at få hjælp. De står altid klar til at klare langt de fleste slags skader på din bil.