Sådan placerer du skabsknapper og træk

Sådan placerer du skabsknapper og træk

21. maj 2020 Slået fra Af Redaktionen

Knopper, træk og andre håndtag er som smykker til skabe. Det rigtige køkkenkabinet kan komplementere og fremhæve linjers, farver og teksturer i dit rum. Placeringen og placeringen af kabinets hardware gør også et køkken mere funktionelt. Er der en korrekt placering af skabe håndtag? Mens hardwareplacering påvirker rummets funktionalitet, er det et spørgsmål om personlig smag. At se på forskellige arrangementer af kabinet hardware vil hjælpe dig med at bestemme, hvilke stilarter og placeringer der er rigtige for dig.

Skabsknap

En skabsknap er dit mest basale håndtag, der egner sig både til døre og skuffer. De kan bruges i alle rum, fra stuen til køkkenet. Opfrisk dit køkken med nye køkkengreb her. Knapperne bruger en enkelt skrue og er traditionelt runde eller cirkulære. Du kan dog finde dem i former, der spænder fra firkant til T-form. Når det kommer til materialer og finish, er der valgmuligheder, der spænder fra træ til keramik til krystal. På skuffer og udtræksskabe er knapperne typisk centreret på skuffefronten. Hvis du foretrækker det, kan du indstille dine drejeknapper på den øverste del af skuffefronten, som vist ovenfor. En drejeknap i denne position kan give ekstra gearing, når du åbner en vippebakke til vask. Ved montering af drejeknapper til udtrækkelige skabe, såsom affald

Stangtræk

Stangtræk (også kendt som europæiske træk) og trådtræk har lignende funktionalitet i forskellige former. De er lette at forstå og fungerer godt i moderne og moderne køkkener. Trådtræk skrues ind i skabet i dets to ender. Bar trækker skrues ind med to fødder-lignende fremspring. På døre er disse træk typisk installeret med en lodret, lodret retning. Placer det nederste hardwarehul 2 1/2 ”til 3” fra bunden af døren. Centrer det derefter vandret på dørkarmen. Brug dørstolens vandrette skinne til at placere skruehullet eller orienter den nederste ende af håndtaget.