Sådan scorer du topkarakter i dine afleveringer

26. januar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Har du udfordringer med at få gode karakter i gymnasiet? Så kan det være en rigtig god ide at læse med her. Her får du fif omkring, hvordan du kan score bedre karakter i gymnasiet.

  1. Brug online tjenester

I Danmark findes der forskellige medlemstjenester, som du kan blive medlem af og få adgang til et kæmpe univers af færdige opgaver og noter. Det er videnskabeligt bevist, at man lærer bedre, hvis man på forhånd ved, hvordan opgaven skal udarbejdes og hvad formålet er med opgaven. Ved at bruge et af disse online tjenester, kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvordan din hjemmeaflevering skal laves og hvad der kræves for at opnå en god karakter.

Online tjenesterne koster alt for 40 til 100 kroner om måneden, og de kan være godt betalt, hvis man ønsker at opnå topkarakterer i gymnasiet. De fleste af disse online tjenester er nemme at afmelde og opsige, så du ikke er bundet i mange måneder.

En af ulemperne ved disse online tjenester er, at du maks kan downloade cirka 20 opgaver om måneden. Inspo.dk er en af de hjemmesider der har en maks download pr måned.

  1. Brug en mentor

En mentor er en af dyre løsninger, men kan være rigtig smart, hvis du virkelig ønsker at forbedre dig indenfor et område, hvor du ikke klarer det særlig godt. Du kan lave en almindelig Google søgning på ”Mentor lektiehjælp” og du vil blive præsenteret for et hav af muligheder.

Ved at få mentor hjælp kan du komme i dybden på forskellige emner, som du måske kun har kradset i overfladen i gymnasiet. Her har du mulighed i ro og mag og stille alle dine spørgsmål. Hvis du vælger at købe mentor hjælp, så får du en hjælper der er tålmodig og har erfaring i at formidle sit stof og dygtiggøre dig.

  1. Den uartige løsning

Indenfor de sidste års tid har der været meget snak omkring betaling af opgaver. Der har bl.a. været firmaer i medierne, der tilbød at skrive dine opgaver i mod en betaling. Dette har resulteret i, at regeringen har gjort det ulovligt at bruge disse metoder.

Selvom det er ulovligt og etisk forkert, så har du som elev stadig mulighed for at bruge disse typer af tjenester, hvis du er god til at finde frem til nogle der vil lave din aflevering imod betaling.