Sådan vælger du den rette kaffemaskine til din virksomhed

Sådan vælger du den rette kaffemaskine til din virksomhed

12. august 2020 Slået fra Af Redaktionen

Der er mange grunde til at alle virksomheder bør have en kaffemaskine. For det første øger det mange gange glæden hos dine medarbejdere at have muligheden for at brygge sig en kop lækker kaffe. Samtidigt drager du også fordel af at de kan lide kaffen, idet koffeinen ofte vil gøre dem mere friske og fokuseret. Ikke nok med dette er en kop kaffe også en god ting at tilbyde virksomhedens kunder, det er nemlig noget som vil få dem til at føle at de bliver værdsat hos lige netop jeres virksomhed, og derfor vil de typisk også være mere tilbøjelige til at være mere tilfredse med jer.

Er det også gået op for dig hvor gavnlig en kaffemaskine kan være for din virksomhed, kan du med fordel læse med her, hvor du kan få et indblik i nogle af de overvejelser du bør gøre dig inden du bestiller maskinen hjem til din virksomhed.

Hvilken slags kaffe skal maskinen kunne lave og i hvilken kvalitet?

Noget af det første du bør overveje, er hvilken slags maskine din virksomhed skal have. Skal det være en som brygger kaffe af høj kvalitet såsom en helbønne kaffemaskine, eller skal det være en maskine som blot kan brygge mange forskellige kaffevarianter hurtigt som en instant kaffeautomat kan?

Tag stilling til om du vil købe eller leje maskinen

Priserne på en kaffemaskine variere meget alt efter hvor høj kvalitet du ønsker og hvilke forventninger du har til dens funktioner. Du kan sagtens finde en filterkaffe-maskine til omkring de 1000 kr., men her vil du også være nødt til at gå på kompromis med både smag og kvalitet.

På den anden side kan du også nemt komme til at bruge omkring 30.000 kroner på en god espresso-maskine. Her vil for pengene få kaffe af høj kvalitet, og muligheden for at vælge mellem mange forskellige slags kaffer, dog er det for mange også mange penge at smide efter en kaffemaskine.

I stedet for at købe maskinen, er der et alternativ som hedder at du mange steder også kan leje en kaffemaskine. Dette er ikke nødvendigvis en dum løsning, idet service og vedligehold af maskinen typisk er med i den lejepris I betaler, herved har du altså ikke ansvaret for maskinen. Du kan få mere information på Ekspertvalg.dk, hvor du her kan læse meget mere om køb og leje af en kaffemaskiner.