Sådan vælger du den rigtige rollator

Sådan vælger du den rigtige rollator

17. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

En rollator er et redskab, som mange får brug for på et tidspunkt. Det behøver ikke kun være for dem, der er oppe i alderen. Rollator er nemlig beregnet til at hjælpe dem, som har gangbesvær, og det behøver slet ikke kun at være ældre, som har disse problemer. Når man skal vælge en rollator, er der nogen forskellige ting, man skal have med i sine overvejelser. Blandt andet hvad, man skal bruge den til. Der er nemlig forskel på, om den skal bruges indenfor eller udenfor, og hvor ofte den skal benyttes. Find din nye rollator her.

Få en rollator, som passer til dine behov

Inden du køber den nye rollator, skal du først finde ud af, hvad du helt præcis skal bruge den til. Det kan være det bare er en du skal have til at stå, hvis du skal på længere gåture. Det kan også være du skal bruge den, når du skal handle. Det kan endda være, at du skal bruge den, hver gang du skal ud og gå, og måske også i hjemmet. Det er vigtigt at have alle disse ting med i dine overvejelser – der er nemlig forskel på rollatoren, alt efter, hvad den skal bruges til.

Det skal du tænke over, når du prøver forskellige rollatorer

En rollator er for mange meget mere end bare et redskab, som gør det nemmere at gå. Derfor er det også vigtigt, at du vælger den helt rigtige. Først kan du overveje de vigtige ting. hvilke håndtag føles bedst, og hvilken rollator har det bedste sæde? Når du først ved disse ting, kan du begynde at overveje design. Skal det være en tung go robust rollator, eller måske en mere moderne i letvægt design? Når du også har styr på dette, er du klar til at købe din helt nye rollator.