Selv de bedste kokke spilder på tøjet en gang imellem

Selv de bedste kokke spilder på tøjet en gang imellem

15. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Og de smarteste kokke vælger at få en vaskemaskine, der kan klare pletterne. Det er nogle gange et beskidt arbejde at være kok, og somme tider er det nogle specielle ingredienser, man arbejder med, som kan give nogle slemme pletter. Det er okay at få beskidt tøj i løbet af dagen, imens man lader kreativiteten få løse tøjler i køkkenet, men når man møder op på arbejde næste dag, skal tøjet altså være rent. Du udstråler mere professionalisme, når du møder op ren og forberedt på dagens køkkengerninger. Men hvilken vaskemaskine kan klare den sag bedst? Hvilken vaskemaskinen kan klare mest vasketøj ad gangen? Og hvilken vaskemaskine efterlader tøjet mest tørt og altså har den mindste restfugtighed?

Få overblik over markedet

Der findes mange vaskemaskiner, og man kan næsten blive helt ør af at skulle få finde rundt i det og få svar på spørgsmål som kapacitet og restfugtighed. Der findes mange mærker på det danske marked, men ét mærke skiller sig ud, når vi blandt andet taler om energiforbrug. På en ’bedst i test’-hjemmeside (linket til nedenfor) kan du se aktuelle modeller fra Bosch, og du vil se, at fleste af dem har A+++ som energimærke. Når man bruger sin vaskemaskine ofte, hvilket man tit gør, når man har et job, der ikke gør det muligt at vende ren hjem hver dag, så er det en rigtig god ide at have en vaskemaskine, der ikke sluger for meget energi og dermed tærer på økonomien. Hvis du klikker her, vil du kunne læse meget mere om de forskellige vaskemaskiner og se de forskellige resultater for modellerne fra Bosch.

Boligforhold og erhverv kan være afgørende for, hvilken vaskemaskine du skal have

Hvor meget plads, du har i din bolig til at installere din vaskemaskine, kan afgøre, om du kan få en stor maskine, der kan tage 9 kg vasketøj, eller om du skal have en kompakt vaskemaskine, der har en kapacitet på 6 kg. Ligeledes kan mængden af vasketøj, du producerer, være afgørende for, om du skal vælge en stor eller en lille vaskemaskine. Har du et job, hvor du bliver beskidt hver dag, så er det rart med en stor maskine, der kan klare den store mængde vasketøj.